Mamcia3 plamienia moga byc z roznych powidow np. Podczas dni kiedy powinien byc okres, ja sie teraz obawialam tego, ale obylo sie bez niespodzianek na szczescie, brozowe plamienia mialam w poprzedniej ciazy jak peknol mi krwiak, o ktorym nie wiedzialam trzy dni go szukali w szpitalu, nie wiadomo było zkad plamienie, jednak jestem za tym ze powinien wiedziec o tym lekadrz, tym bardziej ze masz taki tryb pracy,
Piotrusiowa dla trzylatka książeczka albo malowanka,
Auliya ja w dwuch ciazach bralam luteine dowcipnie i nie lezalam, nikt mi nie kazal nawet, pierwsze słyszę, nic mi nie wylatywalo tylko sluz jest taki wodnisty potem,
Szkola rodzenia odpada, nie chodzilam w poprzednich ciazach, to przy trzeciej tym bardziej nie, cwiczyc nie chce bo sie boje i zle czuję, kolezanka sobie porod przyspieszyla po takiej lekcji cwiczen :/, urodzila wczesniaka, choc fajnie jest posluchac o czyms nowym, daja fajne gadżety, książeczki, ucza pierwszej pomocy u niemowlat, to jest fajne w tych zajeciach, wiec z tej strony warto,
Pasy warto i trzeba zapinac jakis czas temu zginela bb forumowiczka w 8 mc chyba byla, osierocila dzieci
,
Ja pas zapinalam zawsze adapteru nie mialam choc moze teraz zakupie bo duzo jeżdżę, a zsuwa mi sie na brzuch,