Katty83, zdrówka! Grzecznie słuchaj lekarzy. A jaki powód tych plamień? Bo normalne to nie jest raczej...
Ktoś tu wspominał o niezapinaniu pasów w samochodzie...Nieładnie
. A taki adapter widziałyście?
https://babynet.pl/besafe-adapter-do-pasow-bezpieczenstwa-dla-kobiet-w-ciazy-p-3859.html
Szkrabek, z brzuchem to różnie. Jaka uroda taki brzuch
. Jedne w 9. miesiącu będą miały 4-miesięcny brzuszek, a inne odwrotnie. U mnie -mimo bardzo wczesnej ciąży - już niestety widać zaokrąglenie. Cóż, macica się już powiększyła i wypycha do góry tłuszcz który się w podbrzuszu zebrał
.
Basiaw24, ja dzisiaj na żądanie wzięłam, bo mnie wkońcu samopoczucie pokonało
. Ale ogólnie pracuję, mam zamiar długo pracować. Ale nie zakładam nic, bo w poprzedniej ciąży przy terminie na 4 sierpnia planowałam iść na zwolnienie z końcem czerwca, a na początku maja wylądowałam na patologii ze spieszącym się na świat Bąblem. Już nic nie zakładam. Będzie co będzie.Dopóki będzie wszystko w porządku - pracuję, a że pracuję w biurze, bezpiecznie, to nie mam problemu. Ciąża to nie choroba. Muszę tylko w końcu oficjalnie przełożonych poinformować o ciąży
.
Melisska32, mój Tymek w temacie rodzeństwa dostał obuchem przez łeb na wizycie u gin w sobotę
. Jak USG pokazało serducho to moja dr zaprosiła chłopaków do środka. Tymek już wie, że w brzuchu będzie rósł Dzidziuś i będzie to jego brat lub siostra. Na początku stwierdził, że on ma Kacperka (kuzyna), ale wytłumaczyliśmy, że Kacperek to jego kuzyn, a rodzeństwo to coś więcej. Buntu nie było jeszcze
. Chyba za mały na takie przemyślenia. Chociaż zapytał od razu którędy wyjdzie
. Powiedziałam, że jakoś znajdzie sobie drogę do nas i ma się nie martwić, więc stwierdził, że pójdzie do góry i buzią wyjdzie
. A wczoraj mojej mamie pokazywał, gdzie jest Dzidziuś
.