reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Hej Kasiu:) Optymizm zawsze wskazany:) ja niestety nadal czekam zeby zobaczyc moja fasoleczke i upewnic sie ze pecherzyk nie jest pusty :/ cos mi sie wydaje ze ja bede bardziej styczniowa niz grudniowa mimo ze z OM termin jest na grudzien

reklama
Dobry wieczór :-)

Jeśli chodzi i smarowanie ciała różnymi specyfikami to od ponad miesiąca używam oliwki w żelu po każdej kąpieli. Skóra jest super nawilżona. Po 4 miesiącu ( czyli za jakiś miesiąc :-)) mam zamiar zakupić coś bardziej skoncentrowanego na walce z rozstępami, ale jeszcze nie zdecydowałam co.

Właśnie zajadam oliwki. Zauważyłam ostatnio wzrost apetytu, ale też już nie chce mi się aż tak spać i jestem mniej zmęczona.
Jak wszystko będzie ok mam zamiar pracować do końca września. Mogłabym wcześniej, ale nie chcę współpracowników zostawiać z moimi wszystkimi sprawami, a akurat sierpień-wrzesień u mnie w pracy to kumulacja zadań. Niestety wiąże się to z przesiadywaniem w pracy po godzinach, więc nie wiem jak dam sobie wtedy radę, ale muszę być dobrej myśli :-)

Cześć, strasznie dużo stron musiałam czytać :-) dawno nie pisałam bo pracy sporo. U mnie dolegliwości nadal męczące, w nd mieliśmy komunie a ja od rana kibelek. I ogólnie nadal mnie mdli, dziś też wybieram się do Lidla może jeszcze coś będzie. Pracuje do końca maja. 3 czerwca idę do lekarza i będę brać zwolnienie, u nas zaczyna się sezon i ciężko mi obsługiwać klientów przez 8 godzin.

Hej dziewczyny :) jestem mamą grudniowa 2014, po pierwsze składam wam wszystkim ogromne gratulacje i życzę spokojnych całych 9 miesieecy tego pięknego okresu :)

Pisze tutaj ponieważ mam do sprzedania trzy fajne pozycje książkowe.

Cena za całość 110 zł z przesyłką. Można kupić osobno wtedy przesyłka 8 zł. Nasze dziecko 40 zł w oczekiwaniu na dziecko 20 zł (dziennik do wypełniania - jest super, dostałam dwa identyczne w prezencie ) oraz Ciężarówką przez 9 miesięcy ( brzuch boli od wiecznych spazmow śmiechu z autorki ) 20 zł . Zapraszam do kupna. więcej na priv.

Załączniki

• 1431420472597.jpg
    1431420472597.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 40
  • 1431420494643.jpg
    1431420494643.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 38
  • 1431420561992.jpg
    1431420561992.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 34
hey mamuśki:-) jak tam samopoczucie? U mnie ok pogoda na razie marna ale sprzątanie jak co dzień i prasowanie mnie czeka:baffled: Piszecie o smarowaniu ciala ja w I ciąży niczym się nie smarowałam i nie mam rostepow zadnych :-D troszkę na biuście ale mało:-D a jak bylam u poloznej to dostałam bepantem na rostempy wiec wyprobuje może będzie dobry bo ogolnie zywkly bepantem jako masc jest super:-D Kassia181 3mam kciuk będzie ok daj znac jak wrócisz :-D
A mam pytanie kobietki mamcie upławy? takie normalne bezbarwne i bezwonne? Ja mam ale czytałam ze to normalne i wporzadku dopóki nie zmienia koloru i zapach trochę się martwię ale z tego co wyczytałam to jest ok :-)

Hey dziewczynki,
właśnie przed chwila dotarłam do domu. Pobyt w szpitalu, to dla mnie trauma, trzymali mnie od soboty i go chwili obecnej nic się nie dowiedziałam, nie wiem skąd plamienia, jak bolało, tak boli. Wpis dostane dopiero pojutrze, nawet się nie dowiedziałam kto był moim lekarzem prowadzącym. Żadnych wskazówek co dalej, a wczorajsze usg mam nadzieje, ze szybko uda mi się zapomnieć. Jak dowiedziałam się, że to jest jedyna babka, która robi tam w szpitalu usg, to jestem sklonna zrezygnować z najwspanialszej ginekolog na świecie, bo nie wyobrażam sobie robienia tam usg, a tym bardziej prenatalnego. Tacy ludzie nie powinni pracować. Jak mi trochę emocje opadna, to opowiem dokładnie...

katty83 dobrze ze już w domku ale nie dobrze ze nic nie wiesz:baffled: może umow się na wizyte prywatna do lekarza i zrob prywatnie badania troszkę kasy wydasz ale będziesz wiedziała na czym stoisz i co dalej ja zycze zdrowka i nie martw się wszystko będzie wporzadku pozdrawiam :-)

reklama
Gosiu, juz się umówiliśmy, na 28 maja. Trochę długo ale bardzo dobry specjalista, chyba wole zaczekać, niż znowu do konowala trafić i się denerwować. Do tego czasu będę leżeć i się oszczędzać :-)

Do góry