reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Kreatorka dziekuje :) czyli tez nie zaszalalam jednak z ta torba. Choc jest spora:-)
Domi cieszę sie ze juz jesteście w domku :-) daj znać po wizycie poloznej.
Gosia ale ci sie grzeczniutkie dziecko trafilo :-) tylko pozazdrościć :-)
Traktorzystka ty to juz lada dzien a ja jak je czytam to mam wrażenie ze jestem 100 lat za murzynami :-) chyba jednak nie chce do stycznia czekać...

reklama
Gosia, dzień swetra świątecznego :rofl2:. Fajne małe święto :-D

Traktorzystka, no to już krok do przodu :tak:. Jakbyś się wybierała na porodówkę, bo nagle Maleństwo będzie chciało przyspieszyć, to dawaj znać.

Znalazłam kilka chwil dla siebie, zaliczyłam hennę i regulację brwi u kosmetyczki
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
. Wreszcie nie wyglądam jak sowa. Mogę iść rodzić
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
.
I wczoraj ten wieniec udało mi się zrobić. No jak na pierwszy raz nienajgorzej, choć mógłby być dopracowany. Zabrakło mi małych orzechów do zapchania dziur
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
. Tylko teraz nie mam pojęcia jak to powiesić na ścianie
sorry2.gif.pagespeed.ce.dMWp-sxVei.gif
. No i powoli schodzą wszystkie paczki z rzeczami dla Wicia i z prezentami dla dzieciaków. Dzisiaj przyszedł komplet zrobiony na zamówienie: organizer na łóżeczko i ochraniacz z minky. No cudne, bielusie i niewinne :-). Mam nadzieję, że do piątku wszystko będę miała odebrane. Mąż tylko krzywo patrzy jak co chwilę jakiś kurier dzwoni :-D. No, ale jakoś lżej mi się robi, bo czuję, że jednak może się uda wszystkiego dopiąć przed świętami. Obym tylko mogła w tą Wigilię wyjść :-(

Traktorzystka daj znać jak tam rozwój sytuacji:)
No dzag Ty to jesteś kreatywna babka;)
No nie mogę narzekać na Agatke jest grzeczna i slodka;) i tak sliczna;) mąż nawet wiercil dziury bo lustro wieszal to nawet sie nie poruszyła i dalej słodko spala;) ja lecę dziś bo Maja ma koncert w szkole muszę tylko mleka ściągnąć bo jak będzie głodna to będzie płakać
Jak mi się uda jutro do kompa usiąść to wrzucę zdjęcie bo nie mam czasu a po za tym to zatoki daje się we znaki oczywiście tylko ta prawa:( wiec w piątek do lekarza idę może coś da dla karmiących a jutro jadę zarejestrować mała wiec tylko na telefonie siedzę
Miłego dnia i szybkich i bezbolesnycj porodow zycze:)))

reklama
Moj synek dostal wysypki po policzkach. Czym to przemywac? Polozna nie dotarla w tym tyg do mnie jeszcze. To sa takie drobne grudki z bialym troche zaczerwieniona skura kolonich.
To nie prosaki bo ma na nosie i zaczynaja zchodzic a te od wczoraj sa.

Do góry