@kasiodek4 witaj w naszym gronie i odzywaj sie czesto
a spodziewasz sie synka czy corki?
@dzag82 o jak fajnie ze udalo Ci sie okna umyc. Ja moze przed samymi swietami umyje o ile bede sie czula. Ale wy z tymi ozdobami szalejecie, az mam ochote tez sama cos zrobic, ale zdolnosci plastycznych to nie mam za nic...
@.szkrabek no ten masaz szyjki zakonczony krwawieniem brzmi przerazajaco, ale moze cos sie ruszy i jutro dostaniesz bobasa od Mikolaja
) tego Ci zycze.
@agak1987 no to ulatwienie dla meza jak nic zrobilas
ja bym na to nie wpadla, hehe. A jesli chodzi o mojego synka no to moze i prawda ze czeka na ciocie. Ale pytanie moje jest takie teraz- czy przeziebione osoby maja wstep na sale porodowa i pozniej? Bo ona sie przeziebila..... :/
@Gosia25 no to super ze kupilas buty. Kij z tym ze na dzieciecym, wazne ze masz w czym chodzic
i zazdroszcze nowego telefonu
moj sie tak zacina ze szok..
@traktorzystka haha no to dowalilas z ta Kim Kardashian, padlam!
tez niebawem urodzisz
@..aenye ta ladowarka znajdzie sie pewnie w tym momencie, w ktorym nie bedziesz jej potrzebowala
ale wspolczuje bo pewnie chcialas od razu nowy obiektyw przetestowac.. Ah i pizze z ulubionej pizzerii tez bym zjadla.. Ale za to cole popijam
i dzis sami sobie na obiad tortille zrobilismy. Tzn placki kupne
Teraz ogladam super talent i padam ze smiechu. Takie dziwaki czasem przychodza ze szok
Ogolnie to dzis sie mega zmeczylam. Zakupy dlugie byly, ale lodowka pelna. Z choinka G prosil zebym sie wstrzymala do 15go, jak przyjdzie druga czesc kasy, no to dobra, wytrzymam
chata w ładzie, pranie wywieszone, zakupy zrobione, najedzeni, teraz odpoczywam. Milego wieczorku
no i zycze zeby ktorejs Mikolaj przyniosl w prezencie dzidziusia :*