reklama
Chwalę się nieskończonym jeszcze dziełem moim i Tymka - na przedszkolny konkurs na ozdobę choinkową:
Zobacz załącznik 721901
Będą wisiały na tasiemce. Taki łańcuch z figurkami :-)
Zazdroszczę umiejętności :-) ja tak nie umiem :'( cudne :-)
traktorzystka
Fanka BB :)
O kurde, dzag! Jakie świetne. To z fistaszków? Ty to masz głowę do takich rzeczy. Zazdroszczę Ci zdolności i tej kreatywności. Te ozdoby są super!
Gosia- ooo jak fajnie w poniedziałek będziesz miała maleństwo już na świecie. Ja 14 mam jechać do szpitala na ktg i zobaczymy co będzie. Mam nadzieje ze mała będzie chciała sama wyjść jak najszybciej i nie będzie potrzeby wywoływania porodu bo na samą myśl że przyciągną mi to wszystko o dwa tygodnie mnie dobija. Czasami skurcze przepowiadajace się udzielają. Najbardziej dobija mnie to że po nocach spać nie mogę bo albo mam straszne koszmary albo leżę i myślę czy dzidzia urodzi się zdrowa czy nie będzie komplikacji jakiś..
Gratuluję talentu bardzo ładnie te ozdoby się prezentują
Gratuluję talentu bardzo ładnie te ozdoby się prezentują
.szkrabek
Fanka BB :)
Gosia - nie mam niestety pojęcia czemu nie jesteś w stanie dodać większego posta przez tel... jak rozumiem to jest nowośc po zmianie telefonu?
Tak BTW, super, że mąż Ci kupił nowy ;-)
dzag - super ozdoby!
O 2:00 obudził mnie skurcz i tak do tej pory zasnąc nie mogę. Skurcze miałam co 15 min teraz mam co 10 - ale są w miarę lekkie, z brzucha (więc nie uważam ich za skurcze ;-) czekam na te z krzyża i będę wiedzieć, że to TO) i trwaja krótko bo do 10 sek... więc cały czas czekam aż ustaną, bo zasnąć nie dają...
Zresztą zrobiłam się strasznie głodna i zeszłam na dół - zjadłam dwie kanapki, popiłam kubkiem herbatki z cytryną i jestem happy :-)
Nie bardzo wiem co ze sobą zrobić...
Tak BTW, super, że mąż Ci kupił nowy ;-)
dzag - super ozdoby!
O 2:00 obudził mnie skurcz i tak do tej pory zasnąc nie mogę. Skurcze miałam co 15 min teraz mam co 10 - ale są w miarę lekkie, z brzucha (więc nie uważam ich za skurcze ;-) czekam na te z krzyża i będę wiedzieć, że to TO) i trwaja krótko bo do 10 sek... więc cały czas czekam aż ustaną, bo zasnąć nie dają...
Zresztą zrobiłam się strasznie głodna i zeszłam na dół - zjadłam dwie kanapki, popiłam kubkiem herbatki z cytryną i jestem happy :-)
Nie bardzo wiem co ze sobą zrobić...
reklama