reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Szkrabek ja jeszcze nawet nie poszłam spać:szok:
Życzę Ci aby to były juz te skurcze właściwe:tak:

A co Cię trzyma przed pójściem do łóżka? :-)

Dzięki Basia, ale niestety to raczej nie to :-( Chyba macica sobie ćwiczy :sorry:i spać mi nie daje... ale może w końcu kiedyś się doczekam na te właściwe :-D

A około 2:00 mój mąż jeszcze nie spał i mój syn się zbudził, bo wyczekiwał prezentów pod poduszką :-) Ale mąż skutecznie go skierował z powrotem do łóżka :tak:
Ja też już wylookałam i wielka paczka stoi koło mojego miejsca przy łóżku :szok: jestem w szoku bo zwykle nie dajemy sobie prezentów - ja tylko mężowi jakąś czekoladę czy coś wsuwam pod poduchę... a teraz jest mi głupio... kurcze no... nie spodziewałam się, że mi coś kupi - choć się bardzo cieszę i jestem podekscytowana - więc w sumie co ma dziecko powiedzieć ;-):-D

reklama
Szkrabek, zazdroszczę opanowania :-) ja już pewnie byłabym w drodze do szpitala z tymi skurczami :p
Ale Mąż Ci zzrobił super niespodziankę :-)

OlaSzy gratuluję pięknej Marysi, jest cudna :-)

Szkrabek super ze mąż pomyślał tez o tobie ciekawe co tam wymyślił
Ja juz od 6 na nogach. Byliśmy juz na badaniach, mąż pojechał do pracy wiec ja zaraz chyba spowrotem wskoczę do do łóżka ciekawe czy któraś się dziś rozpakuje

Szkrabek podziwiam za opanowanie :) Ja tym razem chce jak najdłużej posiedzieć w domu ze skurczami bo za pierwszym razem za szybko pojechalam i mimo odejścia wód mogłam spokojnie na rozwarcie poczekać w domku niż w szpitalu. No chyba ze oczywiście sytuacja będzie tego wymagać to polecę szybko :)

Hej wszystkim :-) szkrabie i jak sytuacja? Mam nadzieje ze skurcze to już w te właściwe się zmienią ;-) a prezent wow zazdroszczę ;-);-) Dzag ale z Ciebie pomysłowa babka:tak: brawo Ty :tak: i super ze Tymka uczysz takiej kreatywnosci:-D Domi jakoś odechciało mi się wcześniej jechać na porodowke:-D hehe może się mi uda jeszcze polenić w święta na kanapie bo mąż obiecał ze reszta on się zajmę ;-) Kasiula witaj;-) ojjjj i Ty termin niedaleki masz trzymam kciuki:-) u nas pogoda dziś fatalna:eek: mąż idzie do pracy wiec może trochę ogarnę chatę. ... u położnej wczoraj wszystko ok tylko mam braki żelaza :baffled: i podobno dla tego taka zmęczona chodzę więc już tabletki lykam;-) aha i zauważyłam że od wczoraj mam więcej wydzieliny z pochwalić :szok: mam nadzieje ze to nie czop :-p jest dość wodnista i biała to pewnie nie to;-) milej niedzieli dziewczyny

Szkrabek no nie dziwie sie ze podekscytowana jestes ja tez bym byla i super ze mezus o tobie pomyslal:tak: a skurcze zmienily sie? zycze aby to bylo to:tak:

Iza no pogoda nas w uk nie rozpieszcze ale wazne ze mniej juz wieje niz wczoraj:-p

Ja usnac wczoraj niemoglam nie to ze bym niechciala ale moj azatoka jest przypchana:eek: inie moge oddychac przez nos :baffled: zasnelam cos kolo 1;30 i wstalam z pol h temu bo maz chrapac zaczal a i chyba juz przezywam jutrzejsze cc:-p
Mam w planach isc tu do siebie na shopping jakies 15min na piechote musze mezusiowi jakies perfumki kupic i dl akolezanki wpodzienkowaniu ze ze mna bedzie bransoletke fajna znalazlam to tez musze kupic:tak: choc powiedziala ze jak cos kupie do mi w kopa da ale ja lubie jak moge komus przyjemnosc sprawic:tak:
Wszyscy jeszcze spia Maja tez wiec nudzi mi sie troszke ide zaraz sniadanko zjesc i sie umalowac :-D Milej niedzieli mamuski:laugh2:

reklama
Gosia kurcze jutro Twój wielki dzień aż się nie dziwię ze chcesz czymś zająć dzień żeby szybko zlecial;-) aż mnie ciarki przeszły ze to juz jutro będziesz tuli malenstwo:tak:;-) super

Do góry