reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Domi, oby nie! Ja chcę w grudniu, grudzień jest taaaaki magiczny!
A co do tych majtek poporodowych, u nas można kupić je w aptece. Pytałaś tam? Ja mam koleżankę, która jest farmaceutką w Niemczech, jeśli chcesz to mogę się jej podpytać jak to się tam u nich nazywa.

reklama
Domi gotowa nie gotowa, chce mieć już to za sobą, chce wziąć ją na ręce!!!! Tez mam dziś hamburgery, i również wołowinkę kupiłam, nie ma to jak swoje:)

Szkrabek, też się zastanawiam, i tak się będę zastanawiać cały weekend aż w poniedziałek tam zadzwonię, eh

Kika gratuluje :-) duza ta twoja niunia:-) duzo zdrowka wam teraz zycze :-)
Porannakawa super wiesci oby sie tylko udalo wszystko:-) ale nie zazdroszcze teraz przeprowadzki ;-)
Dziewczyny ja was tu czutam na biezaco jak tylko mam chwilke ale malo sie bede udzielac na razie :-) Podroz minela nam bez zarzutow i nawet nie bylo tak zle :-) teraz daje sie wszystkim rozpieszczac i odwiedzam cala rodzinle po kolei :-) milego wieczoru wam zycze i przespanej nocki

reklama
@zozzolka super!!! Gratuluje! Pewnie sie nacieszyc nie mozesz :) ah jak fajnie.
@traktorzystka no w aptece nie bylam bo za slabo z jezykiem zeby pytac tych pań, wole z regalow sciagac do.koszyka rzeczy hihi. Ale jesli.mozesz to zapytaj jak to sie nazywa i czy maja taki octanisept czy cos do pepuszka :)
@Justa8383 no to tulic mojego syncia tez bym juz chciala.
@porannakawa przeprowadzka w tym miesiacu ciazy? O jaaaa. Odwaznie. Ja bym nigdy juz nie chciala.sie przeprowadzac bedac w ciazy, never! Ale trzymam kciuki zeby sie udalo wsio u Ciebie :)

Do góry