reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Cycusiowe :)

babulki,któraś z was pisała,że ma taki mikserek Brauna(taki ja Joasia),
tylko bez turbo model 1450
i jak on się sprawuje,bo mi łosik powiedział,że taki może mi kupić
ale czy on zmiażdży surowe jabłuszko na miazgę ???

mi najbardziej zależy właśnie na surowych owockach,
no i mięsku,by te pridukty były dobrze zmiksowane na papkę ;D

reklama
hanti pisze:

Ja mam bez turbo Brauna, ale MR 4050 HC - Miksuje superowo - jabluszko nie jest calkowicie miazga plynna, ale ja nie dodaje zadnego plynu - w zupce jest woda z warzywek i wszystko jest slicznie zmiksowane ;D

Ja jestem zadowolona z zakupu ;D

Klaudia ja po doświadczeniach ostatnich radziłabym ci iśc z Maciejka do lekarza.
lepiej dmuchac na zimne

ania.g pisze:
hanti pisze:

Ja mam bez turbo Brauna, ale MR 4050 HC - Miksuje superowo - jabluszko nie jest calkowicie miazga plynna, ale ja nie dodaje zadnego plynu - w zupce jest woda z warzywek i wszystko jest slicznie zmiksowane ;D

Ja jestem zadowolona z zakupu ;D

Aniu, dziś kupiłam ten sam model i mam pytanie. Czy marchewka i mięso też się ładnie miksują na papkę? Bo z nimi miałam duży problem przy przecieraniu przez sitko i dlatego zamówiłam sobie taki mikserek.

Joaska pisze:
a ja dzisiaj zaczynam z woda w nocy.......zobaczymy jakie to da rezultaty :)

Joasiu, u mnie wystarczyło podac herbatkę zamiast mleka, i po jednej nocy Kubolek przestał się budzic w nocy, wcześniej miał okres, że potrafił wstawac 5-6 razy, a teraz najwyżej raz, wypije kilka łyków herbatki i śpi dalej.

Gosiczka - ja narazie miksowalam z woda ta marchewke i super sie zmiksowalo, miso miksowalam na "sucho" i strasznie sie lepilo, ale rezultat byl ok - jestem zadowolona z rezultatow ;D

a ja się jeszcze zastanowię nad tym mikserkiem,
bo Otka nawet je drobne kawałki,
takie co są w słoiczkach od 7 miesiąca

reklama
hanti a jak z kupką po tych kawałkach? bo jak krzysiek dostał raz taką zupke 2 dni temu (ja przez pomyłke naszykowałam ją dla opiekunki) to podobno nawet ją zjadł bez problemu ale potem te kawałki były w kupce czyli ich nie strawił ::)

Do góry