reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Cycusiowe :)

u nas dziś był słoiczek morelek przed południem a potem pół słoiczka zupki tej co kiedyś jadła z groszkiem i kalafiorem i co mnie najbardziej zaskoczyło zupkę popiła soczkiem jabłkowym rozcieńczonym wodą 70 ml soczku i jakieś 40 ml wody, wypiła do dna z butli !!!! jestem w ciężkim szoku, a jak sikała potem, nawet po kąpieli jak ją ubierałam to mi obsikała kolana jak ją w ręczniku trzymałam :) :p :p

mam nadzieję, że idzie ku lepszemu :):)

reklama
A u nas znowu wysypka :( No i teraz to już nie wiem od czego :( Marchewki już Maciek nie je od ponad tygodnia. Z nowości to od 3 dni je jabłko z jagodami, ale dopiero teraz by wyskoczyło??? Kurcze, martwie się :( :(

Klaudia a gdzie ta wysypka, na buzi tylko czy na ciałku też?
U nas po jabłku z jagodami była potworna obstrukcja i dlatego nie dam więcej Julci tego deserku.

kate332 pisze:
kurcze ależ ja jestem rozlazła, kupiłam kilka sloiczków gerbera jakies jarzynki z mieskiem po 6 mies i okazało sie ze tam są kawałki warzyw, nie wiem co ja teraz z tym zrobie? troche sie obawiam tych kawałków
w sklepie nie zauważyłam tego, zawsze kupowałam bobovite a tam nawet te od 6 go mies s.ą drobno mielone
WIDZE ŻE WASZE MALUSZKI nie lubią kawałków u mnie moze byc podobnie chyba przetre te zupki jeszcze raz przed podaniem i juz
a ja powolutku dałam taką zupke i ona tak sobie ją miętoliła i zjadła bez problemów
oczywiście wszystko kontrolowałam podwójnie czujna

u nas na bank nie przyjęły się morelki w deserku
za jakiś czas spróbuję znowu ;D

hanti pisze:
u nas na bank nie przyjęły się morelki w deserku
za jakiś czas spróbuję znowu ;D

u nas morelki smakowały a jakże i efektów ubocznych nie zauważyłam, ufff, zawsze to coś :)

reklama
Proszek od urodzeniaa ten sam. Wysypka na brzuszku delikatna, ale na raczkach zrobiła mu sie taka sucha czerwona skórka. Identycznie jak poprzednio :(

Do góry