reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Cycusiowe :)

e_mamo to fajnie że wszystko OK, co do tych pojedynczych produktów to faktycznie nie jest ich za wiele, gerber ma np brokuły ale nie wiem czy są inne

reklama
E_mamo ale sie ciesze ze wszystko ok z Juleczka, my mamy jutro woeczorem wizyte kontrolna u naszego lekarza- beda wyniki wiec sie wszystko okaze.

a co do tych produktow to jest tez ziemniak z marchewka z hippa, jak wprowadzilas juz marchew to teraz mozesz dac z ziemniakiem i bedziesz wiedziec czy zaszkodzi bo to tylko dwa skladniki z czego jeden sprawdzony.
potem jak juz ziemniak i marchew przejda to bedziesz miala lepiej bo zupka tzw. pierwsza z bobovity ma w skladzie ziemniak marchew i pietruszke czyli znowu o jeden nwy skladnik wiecej, itd. napewno oradzisz sobie.
wchodz sobie na strony z nutricii,hippa, gerbera i ogladaj co maja w ofertach, ja tak robie a potem szukam w sklepach.

Elfiko ma racje - najlepiej e-mamo tak wprowadzisz wszelkie nowosci - szkoda tylko ze czasami ciezko kupic niektore zupki :mad:

Ja sie pochwale, ze zaczelam samodzielnie produkowac zywnosc - zakupiony blender-mikser jest ekstra i juz Jasio je "moje" jablko; jablko-banan, a dzis debiut zupki - marchew, ziemniak, pietruszka + kliek kukurydziany, alez jestem z siebie dumna ;)

dzieki elfiko :)
Ja jej dawałam ostatnio po troszeczku 2 słoiczki zupki z Bobovity tzw. pierwsza zupka z dyni, w składzie dynia, ziemniak i jakiś olej, więc te warzywka są ok, marchewkę dostała wczoraj 3 małe łyżeczki i dziś znowu mamy zatwardzenie.
Teraz dałam jej prawie cały słoiczek morelek z Hippa, wcześniej jej podawałam ze 4 dni po troszeczku do sinlacu i nie było wysypki a dziś dałam więcej solo.

Jakiś czas temu, w grudniu dokładnie dałam siostrze męża tą książeczkę Nutricii chyba na temat żywienia niemowląt, bo ona mieszka w Niemczech i chciała mieć taki poradnik, ja sama zarejestrowałam się jeszcze raz na jej dane i adres teściowej żeby przysłali ten poradnik i do dziś nie ma :( jestem zła bo jak nie przyślą to się nieźle wykołowałam :(

e_mama pisze:
dzieki elfiko :)
Ja jej dawałam ostatnio po troszeczku 2 słoiczki zupki z Bobovity tzw. pierwsza zupka z dyni, w składzie dynia, ziemniak i jakiś olej, więc te warzywka są ok, marchewkę dostała wczoraj 3 małe łyżeczki i dziś znowu mamy zatwardzenie.
Teraz dałam jej prawie cały słoiczek morelek z Hippa, wcześniej jej podawałam ze 4 dni po troszeczku do sinlacu i nie było wysypki a dziś dałam więcej solo.

Jakiś czas temu, w grudniu dokładnie dałam siostrze męża tą książeczkę Nutricii chyba na temat żywienia niemowląt, bo ona mieszka w Niemczech i chciała mieć taki poradnik, ja sama zarejestrowałam się jeszcze raz na jej dane i adres teściowej żeby przysłali ten poradnik i do dziś nie ma :( jestem zła bo jak nie przyślą to się nieźle wykołowałam :(

E_mamo dawaj mi na priva swojn adres, ja mam dwie to Ci przesle, dzisiaj na poczte pojde!

przez pomylke mi dwie poslali wiec chetnie ci odstapie, po co ma lezec jak moze sie przydac :)

kurcze ależ ja jestem rozlazła, kupiłam kilka sloiczków gerbera jakies jarzynki z mieskiem po 6 mies i okazało sie ze tam są kawałki warzyw, nie wiem co ja teraz z tym zrobie? troche sie obawiam tych kawałków
w sklepie nie zauważyłam tego, zawsze kupowałam bobovite a tam nawet te od 6 go mies s.ą drobno mielone
WIDZE ŻE WASZE MALUSZKI nie lubią kawałków u mnie moze byc podobnie chyba przetre te zupki jeszcze raz przed podaniem i juz

reklama
Do góry