reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Cycusiowe :)

e_mama pisze:
Joaska pisze:
oj..........duzo wiadomosci!!

ciesze sie wkoncu, ze ktos Ci dal jakis szlak..wiesz juz co masz robic!!!

dzieki za pytania o mleczko, ustalilismy na razie z rafalem ze nie dajemy mu modyfikowanego, poczekam co powiem moj pediatra, na razie mam maleczko i jest git, tylko zeby chcial spac dluzej!!!!

co do tej kaszki to mnie zastrzelilas.......a czemu jej nie wolno dawac???ze wzgledu na cukier w niej, czy co???

nie, nie ze względu na cukier, bo w sinlacu też jest sacharoza
chodzi o ten koncentrat czy aromat smakowy, że to niby nie jest bardzo dobre, ten proszek malinowy czy bananowy

aha......qrcze, moze lepiej zagescic kleikiem???
ale jak ja mu dawalam ten kleik kiedys to nie chcial wogole!!!moze mu sie odmienilo???
zaraz zabieram sie za scaganie i moze do polowy dam kleiku i zobaczymy czy zje, a jak nie to reszte dam na razie kaszke bananowa i zobaczymy.........najwyzej jutro dodam do tego przecieru jablkowego!!!

reklama
Joaska pisze:
e_mama pisze:
Joaska pisze:
oj..........duzo wiadomosci!!

ciesze sie wkoncu, ze ktos Ci dal jakis szlak..wiesz juz co masz robic!!!

dzieki za pytania o mleczko, ustalilismy na razie z rafalem ze nie dajemy mu modyfikowanego, poczekam co powiem moj pediatra, na razie mam maleczko i jest git, tylko zeby chcial spac dluzej!!!!

co do tej kaszki to mnie zastrzelilas.......a czemu jej nie wolno dawac???ze wzgledu na cukier w niej, czy co???

nie, nie ze względu na cukier, bo w sinlacu też jest sacharoza
chodzi o ten koncentrat czy aromat smakowy, że to niby nie jest bardzo dobre, ten proszek malinowy czy bananowy

aha......qrcze, moze lepiej zagescic kleikiem???
ale jak ja mu dawalam ten kleik kiedys to nie chcial wogole!!!moze mu sie odmienilo???
zaraz zabieram sie za scaganie i moze do polowy dam kleiku i zobaczymy czy zje, a jak nie to reszte dam na razie kaszke bananowa i zobaczymy.........najwyzej jutro dodam do tego przecieru jablkowego!!!

wiesz co jak Kubuś zjada taką kaszkę smakową i nic mu po niej nie jest, to znaczy nie wysypuje go, to może nie ma co panikować?
w końcu te produkty też są badane przed dopuszczeniem do obrotu??
Albo jak chcesz mu zmienić to zacznij od jutra i zrób test z kleikiem w dzień na mniejszej porcji mleczka plus np jakiś owocek do tego a dziś daj mu tak jak zazwyczaj zjada...
tak myslę....

wiesz, chyba masz racje, boje sie ze jak mu dam z kelikeim teraz to mleko bedzie do wywalenia.......oczywiscie jak nie bedzie chcial jesc!!!

zobacze jutro, dam mu przed spaniem o 11 i zobaczymy ile bedzie spal......

ja teraz zageszczam kleikiek zupki i deserki wiec chyba jest najedzony w dzien...........ale i tak nie widze roznucy w spaniu......czuje ze przyjdzie taki dzien ze mu sie odwidzi i bedzie juz spal cala noc!!!

ja też myślę, że to nie chodzi teraz o głód, to ząbki idą i muszą wyjść, a niestety trochę to trwa...

u nas nie widać dalej ząbków i w sumie to nie jest mi z tego powodu smutno ;):)
boję się jak młoda zacznie reagować jak się zacznie ząbkowanie...

wczoraj pierszy raz robiłam sama deserek z jabłka dla Otki
bardzo jej smakował,no i od dziś już postaramy się o własne ;)

mam pytanko odnośnie tego mikserka,co go ma Joasia,czy on miksuje jabłka na papkę???

hanti pisze:
wczoraj pierszy raz robiłam sama deserek z jabłka dla Otki
bardzo jej smakował,no i od dziś już postaramy się o własne ;)

mam pytanko odnośnie tego mikserka,co go ma Joasia,czy on miksuje jabłka na papkę???

odpowiadam "tak" :D :D

ania.g pisze:
Joasiu a wiesz dokladnie jaki masz model tego swojego Brauna?
teraz wlasnie na allegro szukam jakiegoś blendera hehhe
też miałam do Joasi pisać z zapytaniem o model jaki ma, bo są różne od 70 paru zł do 450 ! i oczywiście mi się najbardziej podoba ten ostatni :)
ale kaski nie ma teraz:(

reklama
Do góry