reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Cycusiowe :)

no i super :) pierwsza zupcia za Wami :) Którą podałaś jarzynową czy z dyni? Bo ja mam dwie różne w domu, ale jeszcze nie było premiery.

Ja dziś dałam trochę samego jabłuszka. Ale było prychanie :) Skubaniutka nauczyła się robić pppppppppp :p :p :p jak jej coś nie smakuje - w efekcie to ja powinnam ją karmić w śliniaku, bo na mnie ląduje zawartość paszczy :) ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
dalam mu ta z bobovity, tam jest marchewka, pietruszka i chyba seler.........nie wiem dokladnie:)

ale paskudna, a sam zapach bleeeeeeeeeee :p :p :p :p :p

a Kuba lubi samo jablko ;D ;D ;D ;D ladnie go zjada i chyba mu smakuje!!!

my wczoraj po raz pierwszy próbowałyśmy jabłko z owocami leśnymi
Otce nie za bardzo smakowało i prychała przez nos(marszcząc go)jak byczek(cała sytuacja była przekomiczna,już dawno się tak nie uśmiałam z Otki).............ale na szczęście dla mnie moje kochane dziecko nie umi pluć

dzisiaj druga połowa tego deseru i tak sobie myślę,że dodam odrobine kleiku ryżowego,bo ten deser strasznie wodnisty
a i ciekawa jestem,czy dziś też będzie marszczenie nosa i głośne sapanie przez niego ;D

kupilam kaszke ryzowa z bananem i juz mam przygotowany laktator.............jak radzicie moje kochane??????
odciagac i dac mu z kaszka?????

Poczekaj do jutra wg mnie z kaszką skoro dziś był debiut nowej zupki.

ja tam na jakiś czas zupełnie odstawiam banany, chyba nie bardzo służą młodej.
W sumie to dziwne, ja zażerałam się bananami całą ciąże i do tej pory nie ma dnia żebym przynajmniej jednego nie zjadła.
Więc w mleku dostawała ode mnie banana, ale jak jej dałam jabłko z bananem to chyba ja bardziej wysypało, aszzzzzzzzzz już sama nie wiem.....

no i nie dalam mu kaszki...........

a po zupce jak na razie jest dobrze, nie ma dzisiaj jakis widocznych oznak alergii i noc tez nawet spokojna!!!
dzisiaj dam mu tez troszeczke i zrobie dzien przerwy.....

daj co najmniej przez trzy, cztery dni bo jak ma być alergia to moze sie ujawnic dopiero po kilku dniach podawania.
a takie przerwy według mnie nie sa potrzebne jak nic sie nie dzieje, moze spróbuj podac coś innego w tym czasie? albo poprostu zwiekszaj ilosc zupki az sie zrobi samodzielny posilek z tego.

reklama
moze i masz racje, dam mu jeszcze dzis i jutro i zobacze......

a kupilam wczoraj zupke z dynia, moze pozniej sprobuje taka??sama juz nie wiem,

a powiedz mi jeszcze,ile dajesz Weronice zupki na raz???

Do góry