reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy Cycusiowe :)

Iwon pisze:
Joaska pisze:
no i kupy jak nie bylo tak nie ma..........chyba zastosujemy ten plantex i chyba soczek jabklowy!!

no i Kuba ma dzisiaj plame na poliku, w zasadzie mala i taka blada ale.......tylko po czym??? znowu po tej marchewce???eh.........

U nas jak były zatwardzenia nie sprawdziły się żadne plantexy, herbatki, rumianki :(

W takich sytuacjach polecam czopki glicerynowe (zastepczo termometr naoliwiony)- lekko podrażnić i kupsko gotowe ;)

A na dłuższe zatwardzenia- super sprawdził się soczek jabłkowy :)

ciocia Iwon jak zawsze gotowa do pomocy!!!!
dziekuje kochana, chyba zastosuje soczek, a jak nie pomoze tochyba zastosuje termometr.............

reklama
dziewczyny lepszy czopek od termometru- bezpieczniejszy i zerowe ryzyko uszkodzeń mechanicznych. Są specjalne dla niemowląt takie maciupkie i kupa za minutke jest jak cacy

elfiko pisze:
dziewczyny lepszy czopek od termometru- bezpieczniejszy i zerowe ryzyko uszkodzeń mechanicznych. Są specjalne dla niemowląt takie maciupkie i kupa za minutke jest jak cacy

pewnie masz racje, ja tylko mam takie dla doroslych ( zostaly mi z czasow ciazy :))
zakupie dzis i jak nic sie nie pojawi do wieczora to dzialam..........

jest kupa........... ;D ;D ;D ;D ;D ;D pomoglam mu troszke masujac brzuszek i podkulajac nozki.........ale stekal, jak stary chlop.....nie chce tutaj opisywac widoku po, ale ladnie byl zaczopowany..............biedne takiemmale dzieciaczki

hihihi Joasiu bo jeszcze nie próbowałas rosołku z indyka z warzywami z bobovity ::)
to świństwo jest od 7 miesiąca i jak tylko otwarłam słoik to wiedziałam że Weronika tego nie zje i... nie zjadła. To ta pierwsza zupka to przy tym delicje :laugh: ::)

reklama
elfiko pisze:
hihihi Joasiu bo jeszcze nie próbowałas rosołku z indyka z warzywami z bobovity ::)
to świństwo jest od 7 miesiąca i jak tylko otwarłam słoik to wiedziałam że Weronika tego nie zje i... nie zjadła. To ta pierwsza zupka to przy tym delicje :laugh: ::)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry