reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy Cycusiowe :)

a potem jak Weronika sie nauczyła jeśc łyzeczka to dawałam jej kaszke kukurydziana na gęsto i dodawałam pół soika deserku
ale ja myśle Joasiu że jak dasz pare razy Kubusiowi tej kukurydzianej to potem znowu spróbuj z ryzową tylko np ryżowa z bananem- banan ma błonnik i on tez pomaga w wypróżnianiu

reklama
no wlasnie same dobre rzeczy slyszalam o tej bananowej........a z ta herbatka to fajny patent, trezba sprubowac, ale na razie poczekam jeszcze, moze kolo weekendu.....

Za nami zwariowana nocka. Kilka pobudek i karmień. Patent z kleikiem ryżowym odszedł do lamusa :( Szkoda, bo już myślałam, że to super metoda na długi sen :)
Wczoraj cały dzień młoda nie wypróżniała się, ale w nocy jakoś się jej udało.

elfiko chyba masz rację z tymi nowościami, bo wczoraj dałam Julii sporo (1/2 słoiczka) musu jabłkowo-bananowego i dziś nie zauważyłam jakiejś nowej wysypki. U nas to wygląda tak samo jak u Twojej Weronisi, kaszka na buźce.
No to chyba przestanę marudzić, bo już nudna z tym jestem :p :p :p :p :p

Ha, ale co to za matka by była jakby się nie zamartwiała na zapas ??:) :laugh: ;D

ja tam sie martwie wszystkim a ostatnio to mam tez takie schizy, że jak położe małą wieczorem spac to latam oglądac czy mi jej nikt nie ukradł ::) ::) ::) ::) :p

elfiko pisze:
ja tam sie martwie wszystkim a ostatnio to mam tez takie schizy, że jak położe małą wieczorem spac to latam oglądac czy mi jej nikt nie ukradł ::) ::) ::) ::) :p

ja mam inne, patrez czy z Kuba wszystko wporzadku jak sie dlugo nie wybudza w nocy.....i czasem z tego powodu nie moge spac!!!ja to dopiero jestem chora!!

Joaska pisze:
elfiko pisze:

ja mam inne, patrez czy z Kuba wszystko wporzadku jak sie dlugo nie wybudza w nocy.....i czasem z tego powodu nie moge spac!!!ja to dopiero jestem chora!!

mam to samo!!!!! stercze czasem nad łóżeczkiem i słucham czy mała oddycha i.... czasem ja obudze jak nie jestem pewna( matka wariatka) ::)

reklama
elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:

mam to samo!!!!! stercze czasem nad łóżeczkiem i słucham czy mała oddycha i.... czasem ja obudze jak nie jestem pewna( matka wariatka) ::)

ja robie tak samo, czasem go specjalnie ruszam , zeby zobaczyc czy bedzie sie wiercil............ale mamy babeczki jazdy!!!!!!

Do góry