reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
wlasnie sie obudzil !!!!!!!
Joasiu ja juz z Jasiem przerabialam smakowe kaszki - tzn. jablkowa a teraz jest banan. Wlasnie na noc mu podaje na moim mleczku sciagnietym i dokarmiam piersia. Okres snu sie wydluzyl (do 3.30-4.30). A wczoraj Kubus pewnie zrobil Ci psikusa zebys miala metlki w glowie w zwiazku z kaszkami . Ja na Twoim miejscu jeszcze bym sprobowala raz podac kaszke moze wlasnie smakowa (Jasiek bezsmakowej tez nie chcial pic). Trzymam kciuki za powodzenie akcji :laugh:
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
A u nas wczoraj po marchewce z jabłuszkiem i kleikiem ryżowym juz nie było tak spektakularnych sukcesów jak dzień wcześniej. Było karmienie o północy i następne co prawda o 5 rano więc i tak super.
Wczoraj pierwszy raz dałam też troszkę jabłuszka z bananami i chyba po tym wyskoczyło parę nowych krostek. Nie wiem czy dziś podać więcej żeby się przekonać czy to od banana czy juz definitywnie odstawić ?
Jak radzicie?
Asiu może spróbuj jeszcze raz ale z kleikiem ryżowym? U nas po kukurydzianym nie było żdanych efektów w postaci dłuższego snu.
Wczoraj pierwszy raz dałam też troszkę jabłuszka z bananami i chyba po tym wyskoczyło parę nowych krostek. Nie wiem czy dziś podać więcej żeby się przekonać czy to od banana czy juz definitywnie odstawić ?
Jak radzicie?
Asiu może spróbuj jeszcze raz ale z kleikiem ryżowym? U nas po kukurydzianym nie było żdanych efektów w postaci dłuższego snu.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:E_mamo daj więcej bo to moze nie od banana.
dzięks elfiko, no to dam jej dziś jeszcze tego musu.
Joaska
Lipcowe mamy '05
a ja dzisiaj pasuje z kaszka i czekam na razie na kupke..........
ale napewno dzis nabede i wczesniej czy pozniej wyprobuje.......
edytko moim zdaniem te krostki to poprostu reakcja organizmu na nowosc, powinny same przejsc!!!!!
ale napewno dzis nabede i wczesniej czy pozniej wyprobuje.......
edytko moim zdaniem te krostki to poprostu reakcja organizmu na nowosc, powinny same przejsc!!!!!
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
No mam nadzieję, bo nie ma wysypki w typowych miejscach, w ktorych się ujawnia alergia tj w zgieciach łokci czy za uszkami, no i nie ma szorstkiej skórki.
Dałam jej dziś większą porcję jabłuszka z bananem i tez już nic innego dziś nie daję. Zobaczymy czy będą nawe krostki.
A u mnie 4 dzień bez nabiału szzzzz jak ja tego nie lubię.
Dałam jej dziś większą porcję jabłuszka z bananem i tez już nic innego dziś nie daję. Zobaczymy czy będą nawe krostki.
A u mnie 4 dzień bez nabiału szzzzz jak ja tego nie lubię.