reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy Cycusiowe :)

A mnie od kebabow odrzucilo w ciazy ::) Teraz juz bym mogla zjesc, ale chyba takiego nieprawdziwego z mesem z kurczaka a nie baranim.

Kate a co do jedzenia Piotrusia, to poczekaj jeszcze troche jak przyjdzie ten najintensywniejszy wzrost bedzie pochlanial jak smok. Swoja droga pizza zdrowa jest ;)

reklama
zjadl 30 ml i wiecej juz nie chcial, musialam dac mu z drugiej piersi...........wlasnie zasnal, pewnie obudzi sie jak zwykle kolo 23.....

troche smutno, bede musiala reszte wylac.......... :( :( :(

a nie możesz zostawić na 23? może wtedy będzie chcial? mleczko może stać w temp pokojowej do 12 godzin, ale takie z kleikiem to nie wiem ::)

tofinek pisze:
a nie możesz zostawić na 23? może wtedy będzie chcial? mleczko może stać w temp pokojowej do 12 godzin, ale takie z kleikiem to nie wiem ::)

wlasnie zostawilam na pozniej, ale sama nie wiem czy takie z kleikiem moze stac????

elfiko jezeli tu zagladniesz to napisz cos na ten temat nasz ty expercie!!!!

kleik raczej odpada, po jakims czasie zrobi sie klucha ale to na modyfikowanym a na takim mleku z piersi to nie wiem?
no raczej sie nie powinno zostawiać bo te bakterie ze śliny sie szybko robią , sama nie wiem co poradzic. Ja jak juz mi mleka dużo zostanie to daje drugo raz ale przed podaniem podgrzewam w mikroweli i to zabija zarazki ale mleka cycusiowego przecież tak nie podgrzejesz bo bedzie bez wartości wiec naprawde nie mam pojęcia.

elfiko pisze:
kleik raczej odpada, po jakims czasie zrobi sie klucha ale to na modyfikowanym a na takim mleku z piersi to nie wiem?
no raczej sie nie powinno zostawiać bo te bakterie ze śliny sie szybko robią , sama nie wiem co poradzic. Ja jak juz mi mleka dużo zostanie to daje drugo raz ale przed podaniem podgrzewam w mikroweli i to zabija zarazki ale mleka cycusiowego przecież tak nie podgrzejesz bo bedzie bez wartości wiec naprawde nie mam pojęcia.

dziekuje kochana :-* :-* :-* :-*

chyba wyleje, troche mi szkoda, ale przeciez jakby sie cos mialo dziecku stac to wole odzalowac i dac mu pozniej z cyca!!!!

a pierwszy raz dawałaś ten kleik?
bo jak tak to tym bardziej takiego odgrzewanego bym nie dała,może sie to wydawać dziwne ale ja mam chopsia na punkcie tego co moze zaszkodzic dziecku bo juz dosyc sie napatrzałam na cierpienie weroniki przez problemy brzuszkowe, ja bym wylała

pierwszy raz........wiec chyba sobie odpuszcze, zaraz ide wylac!!!

a Tobie sie nie dziwie ze masz hopla na punkcie zrowia swojej cory, chyba kazdy ma..........

rozmawialam z moja siostra cioteczna ostatnio i ona radzila mi do swojego mleka dodac normalna kaszke, radzila mi bananowa, podobno dzieciaki na nia przepadaja, ona swoich chlopakow karmila do 2 roku zycia cycem, mowi, ze to sie sprawdzalo na noc i miala ich z glowy.........moze wyprobuje cos takiego???

reklama
ja robie tak, daje na noc o 20 Weronice mleko samo a o 23 z kaszka smakową lub z kleikiem kukurydzianym różne, ale u nas sa kaszki malinowa, jabłkowa i gruszkowa od tego miesiąca bo za bananowa weronika nie przepada.
a tą gruszkową pije dopiero od tygodnia i ją uwielbia, wypija 220ml takiej gęstej i jeszcze chce ::)
potem daje jej dopiero o 6 rano znowu kaszkę

Do góry