reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
;D ;D ;D ;D ;De_mama pisze:Julka dziś też wypiła z 10 ml soczku jabłkowego takiego pół na pół z wodą. A wydawało mi się, że pije i pije żeby tak wtrąbiła 120 ml to chyba musiałoby to trwać z miesiąc
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Kate to pewnie tak bedzie z moim dziekiem jak z Twoim synkiem starszym, chyba, z emu sie odwidzi. On chetnie wszystkiego probuje, ale ta zupa dzisiaj to makabra. Mama moja za to dala mu ostatnio krupniku sprobowac i pewnie by zjadl sporo gydyby tak mu pozwolila. Ach a juz myslalam, ze moje dziecie to bedzie wszystkozerne
Elfiko i E_mamo, ja tych soczkow klarownych tez wciskam mu tak po 20 ml. tylko nei rozcieczam, ale moze sprobuje.
Elfiko i E_mamo, ja tych soczkow klarownych tez wciskam mu tak po 20 ml. tylko nei rozcieczam, ale moze sprobuje.
hanti
Lipcowe Mamy '05
a u nas (HUURRAAA!!!) SOCZKU IDZIE 90ml na RAZ !!!
zupki i deserki są na razie w formie testów,więc po pół słoiczka na raz,
same jabłko z gerbera to ja słoiczek na raz(80gr) i zjadłaby go więcej
po każdym słoiczku prawie zaraz chce cyca i wcina,tak jakby nie jadła
mam,tylko nadzieję,że będzie wcinać jedzonko,jak mój Damian,ten to jest żarty do dziś,a chudy jak patyczak ;D
mam,tylko nadzieję,że będzie wcinać jedzonko,jak mój Damian,ten to jest żarty do dziś,a chudy jak patyczak ;D
kate332
lipcowe mamy'05
piotrek do dzisiaj został taki papruła, jadłby tylko czekolade i popijał kakao, a obiad jak je (chociaz dostaje malutko) to dłubie i miesza w talerzu przez godzine i połowe zostawi.... : mam nadzieje ze krzysiek bedzie lepiej jadłhanti pisze:a u nas (HUURRAAA!!!) SOCZKU IDZIE 90ml na RAZ !!!
hanti
Lipcowe Mamy '05
Kasiu ponoć każde dziecko inne,życżę Ci tego.............moje koleżanki,wiedząć jak mój damian wcina,zazdroszczą mi go......................a kiedyś to taka babcia dziecka z naszego podwórka zabierała Damiana do siebie i dawała mu obiady........jak ja poszłam ją nakrzyczeć,to przepraszała........ale tylko w taki sposób jej wnuczek jadł chociaż jeden posiłek dziennie :-Xkate332 pisze:piotrek do dzisiaj został taki papruła, jadłby tylko czekolade i popijał kakao, a obiad jak je (chociaz dostaje malutko) to dłubie i miesza w talerzu przez godzine i połowe zostawi.... : mam nadzieje ze krzysiek bedzie lepiej jadł
kate332
lipcowe mamy'05
u mnie w domu tez czesto na obiady załapują sie koledzy piotrka ale to tez nie pomaga, muszą potem czekac az on łaskawie skończy, jak jemy gdzies poza domem to jest tragedia, no chyba ze mu sie kupi kaebaba albo pizze to wcina i owszemhanti pisze:Kasiu ponoć każde dziecko inne,życżę Ci tego.............moje koleżanki,wiedząć jak mój damian wcina,zazdroszczą mi go......................a kiedyś to taka babcia dziecka z naszego podwórka zabierała Damiana do siebie i dawała mu obiady........jak ja poszłam ją nakrzyczeć,to przepraszała........ale tylko w taki sposób jej wnuczek jadł chociaż jeden posiłek dziennie :-Xkate332 pisze:piotrek do dzisiaj został taki papruła, jadłby tylko czekolade i popijał kakao, a obiad jak je (chociaz dostaje malutko) to dłubie i miesza w talerzu przez godzine i połowe zostawi.... : mam nadzieje ze krzysiek bedzie lepiej jadł
reklama