reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Lilka ja tez sie tak cieszylam bo moja mala jak pierwszy raz zjadla nan to tez ladnie kupke zrobila a po tygodniu stosowania mleczka tak ja zatwardzilo ze nawet czopek nie pomagal-mam nadzieje ze u Ciebie to nie nastapi. My teraz pijemy zwyklego bebiko 1 i kupka jest raz dziennie ale sama mala robi i gdyby nie te glupie kolki to byloby ok.
No i doszedl jeszcze jeden problem, w nocy po jedzeniu Weronika zamiast odbic to zaczyna tak mocno kaszlec jakby jej cos wpadlo do nie tej dziurki- jak to sie mowi. Zdarza sie to tylko w nocy jak przysypia po jedzonku, nie wiecie co to moze byc?
No i doszedl jeszcze jeden problem, w nocy po jedzeniu Weronika zamiast odbic to zaczyna tak mocno kaszlec jakby jej cos wpadlo do nie tej dziurki- jak to sie mowi. Zdarza sie to tylko w nocy jak przysypia po jedzonku, nie wiecie co to moze byc?
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Rety, dziewczyny, to co ja mam zrobić, żeby Kuba jadł poniżej 1000 ml na dobę? Ponoć przekroczenie tej dawki grozi skazą białkową i problemami z nerkami, a ja nie mam pomysłu, w jaki sposób nauczyć mojego głodomora jeść tyle ile trzeba. Przecież nigdy nie wpychałam mu jedzenia na siłę
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
je stanowczo za dużo ... ale mozesz zapytać pediatre na forum mam butelkowych gazety wyborczej - http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=632
nawet gdzieś było pytanie o to ... ale nei pamietam dokładnie co pediatra odpisał...
nawet gdzieś było pytanie o to ... ale nei pamietam dokładnie co pediatra odpisał...
kaśka k
Fanka BB :)
Elfiko mamy ten sam problem od dzisiaj mała po każdym jedzonku dostaje kaszlu i ulewa ale leci jak fontanna oj ale ta moja malutka coś się rozchorowuje nam
reklama
kaśka k
Fanka BB :)
Brunetko masz rację mi też tak powiedzieli w szpitalu i narazie mała dostaje jedzonko najwczesniej po 3,5 godz a najlepeij żebym ją przetrzymywała do 4 bo niestety poprostu wymiotowała a nie ulewała