reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy Butelkowe

Siawul zaraz podpytam kolezanek bo mój Maks sie miał wiec nie umiem za bardzo doradzić..
Zajrzyj potem, być moze dziewczyny coś pomogą:tak:

reklama
a jakie mleko dajecie tym swoim szkrabom????????? mojemu dziecku bebiko w żaden sposób nie wchodzi......... buuuuu.....

Mam do sprzedania 7 fabrycznie zamkniętych puszek BEBIKO OMNEO 1. Zrobiłam zapas, ale okazało się,że mój synuś ma skazę i musieliśmy przejść na nutramigen. 6 puszek ma datę ważności do grudnia 2008,a 1 do listopada 2008. Cena 20 zł szt. plus koszt wysyłki. Ja sama kupiłam za 26 zł w aptece.
Mój mail to sweetmagda@wp.pl
Tel.606476410
Pozdrawiam

Dary Natury przy Krakowskiej 21 nie polecam!

Chodziliśmy tam z synkiem przez ponad pół roku, obsługa ani razu do synka się nie uśmiechnęła, strasznie niemili:baffled:

p.s. a wydawało by się, że w sklepach ze zdrową żywnością sprzedawcy powinni być pogodni i życzliwi...

Mogę dodać nowy adres do listy sklepów z żywnością naturalną i ekologiczną :

www.zdrowazywnosc.abc24.pl

duży wybór i baaardzo przystępne ceny.
Sklep ciągle poszerza asortyment - znajdziecie tam coś także dla maluchów.

A Mamy z Zielonej Góry zapraszam do sklepu Green Shop - dzieciaczki moga liczyć na pogodny uśmiech :)

Do góry