reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy Butelkowe

reklama
Elfiko dawałas już mięsko? ja jeszcze nie chociaż w zamrażarce już jest

moje dziecko zaczęło jeść bebilon dzisiaj było 150 ale i tak za godz był cyc czyżby sie nie najadł ??? ale więcej nie chciał

mi też sie bardzo podoba można je mówić na różne sposoby ma dużo odmian
może faktycznie on jeszcze do tej butli musi sie przyzwyczaic byle nie za bardzo żeby mnie nie porzucił

no i stało sie ... dałam dzisiaj Weronice mieska
było tak: wczoraj wypytałam panią doktor jak mam sie do tego zabrac i pochwaliła pomysł Iwon żeby do warzywnej zupki dodawac po troszke mieska i codziennie zwiekszac porcje az bedzie pelny mięsny posiłek. zaczelismy od królika, kupiłam słoiczek warzywa z królikiem z bobovity i dodałam dwie spore łyżeczki do zupki którą sama ugotowałam takiej jarzynowej. dałam tyle żeby sie smak pojawił tego mięska i Weronika spałaszowała 160ml takiej zupki gęstej az łyżeczka stała , mleka juz nie chciała ale ta zupka jej smakowała bo aż posapywała z zadowolenia w trakcie jedzenia ;D

zaczęłam od królika bo zdaniem naszej pani doktor to najdelikatniejsze mięsko a ponieważ z reguły dobrych rad nam udziela i mam do niej zaufanie wiec zrobiłam jak akzała i teraz czekam na efekty

reklama
A my z nowosci wprowadzili9smy brzoskwinie i jest ok.

Jesli chodzi o Bobovite to ja nie jestem zadowolona, najbardziej podszedl nam Hipp. Nic sie po nim nie dzieje, no i w ogole jest super.
A jesli chodzi o opinie na temat firm, to coz...ile nas jest, tyle opini ;) :)

Do góry