reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Butelkowe

reklama
Nianiu tylko że zageszczanie mleka oznacza utrudnione nddawanie stolca wiec u nas koło sie nakreca ale na szczescie duphalag działa odrobinke... wiec zageszczamy i Mała już nie ulewa

Tusiu Kochana jak tam podawanie Majce nowego jedzonka...?
Ja ze wzgledu na problemy z zaparciami chyba kupie jakieś wynalazki... ale kompletnie nei wiem od czego zaczac... niektórzy mówią że od soczku a inni że od jarzyn gotowanych... pomocy:-)

Nianiu moja po zwykłym ulewała okropnie, a po bebilon AR nic nie ulewa, tyle, że to mleko drogie, ale jeszcze trochę i zacznę podawac jej zwykle zagęszczone kaszka zobaczymy czy to wypali.
Asiołku a ja mojej na wieczór podaję te AR z kaszką to można tak?

Asiołku ja podałam najpierw jabłuszko - podobno najłatwiej strawne i dobre na kupy, ale zaczęłam tak po troszku i obserwowałam, potem dałam juz jarzynową i ją chyba najbardziej lubi (tylko trzeba uważac na ciuszki bo cięzko sprac, no chyba, że się to zrobi odrazu za nim zaschnie)dzis jadła zupkę z dyni i też cały słoik wszamała. Jeszcze ljest sama marchewka z gerbera to zobaczę jutro i daję jej kaszkę kukurydzianą a jak się skonczy to otorze wypróbowac malinowa, tez jest od 5 miesiąca.

NiaNia pisze:
Maks za pare dni bedzie miał 3 miechy. Myslicie, ze moge wtedy kupić trzy dziurki z aventu??

Ja używam już trójki i mały świetnie sobie radzi, dobry jest też smoczek z potrójną szybkością (jak w habermanie) zamiast dziurek ma nacięcie i w zależniśći od jego ułożenia otrzymuje się różną szybkość wypływu.

Moja je ze smoka z jedną dziurką z Canpola (kałczukowy) i próbowałam jej zmienic na ten silikonowy - z niego łatwiej leci, to zaczęła mi sie krztusic.

Tusia ja też jadę na canpolu z jedną dziurką i zastanawiałam się czy próbować już wskoczyć na dwie ale narazie ładnie z tych pije więc nie będę nic robiła a niestety z zventu nie chce wogóle ciągnąć wrzeszczy strasznie nie wiem czemu za twarde są te smoki czy kształt nie taki sama nie wiem a szkoda bo kupiłam te trójprzepływowe i dupa

reklama
Do góry