reklama
K
kabanek
Gość
Asiołku jad kapie Ci z pyszczka tak, że zakapał mi całą klawiaturę ;D
Takiej właśnie odpowiedzi się spodziewałam
Dałaś się drogi Asiołku wkręcić zawodowo ;D
Pozdrawiam Serdecznie WSZYSTKIE MAMUSIE
Takiej właśnie odpowiedzi się spodziewałam
Dałaś się drogi Asiołku wkręcić zawodowo ;D
Pozdrawiam Serdecznie WSZYSTKIE MAMUSIE
K
kabanek
Gość
;D
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Ja tu chyba czegos nie rozumiem.... przychodzisz Babo tu gdzie Cie nikt nie zapraszał.... piszesz tekst, który wielu z nas sprawi wiele przykrości i piszesz, że to mi jad kapie z pyszczka :-) a to ciekawe....
a wiesz czemu straciłam pokarm? bo moje dziecko trafiło do szpitala z ryzykiem utraty nerek, w tym samym tygodniu pochowałam babcie.... i ot takie głupie wydarzenia nie? właśnie takie głupie nic nie znaczace, że zasłużyłam sobie na tą jak twierdzisz celowa prowokacje....
żałosne
tak z caą pewnością jad kapie mi z pyszczka :-) jestem tak jadowita, że poszłam na forum dla butelkowych mam po to aby jeżdzić po nich walcem :-) z tego powodu, że karmienie piersia jest cudem :-) a co tam zaszeleje sobie :-) podobijam biedne babule....
a wiesz czemu straciłam pokarm? bo moje dziecko trafiło do szpitala z ryzykiem utraty nerek, w tym samym tygodniu pochowałam babcie.... i ot takie głupie wydarzenia nie? właśnie takie głupie nic nie znaczace, że zasłużyłam sobie na tą jak twierdzisz celowa prowokacje....
żałosne
tak z caą pewnością jad kapie mi z pyszczka :-) jestem tak jadowita, że poszłam na forum dla butelkowych mam po to aby jeżdzić po nich walcem :-) z tego powodu, że karmienie piersia jest cudem :-) a co tam zaszeleje sobie :-) podobijam biedne babule....
I ja sie podpisuje pod lipcowymi mamami. Ja np, w pewnym sensie zrezygnowałam z karmienia piersia swiadomie. I tez na swój sposób to przezyłam. Mam cudne pogodne i zdrowe dziecko i nie zycze sobie takich krzywych komentarzy. Ja osobiscie mam w dupie czy dla kogos jest to zrozumiałe czy nie. Zyjemy w wolnm świecie i każdy ma prawo dokonywać wyborów jakich cce.
JOŁ 8)
JOŁ 8)
reklama