reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

witam was

Klaudia to dobrze twoje dzieciaczki mają jak na 9 i tylko do 14 :cool2: wyśpią się. Rozumiem że Ty nie pracujesz? Twój młodszy maluszek do żłobka??

Tak wogóle pozdrawiam Was
u mnie okej
dużo roboty
ale to już piątek i dziś imprezka:))

reklama
Kinga no ja nie pracuje siedzę w domu.. Pracowałam w marcu i kwietniu ale nie opłacało mi się bo miałąm przychodzić tylko jak bedzie wiecej pracy i zarabiałam tylko 500-700zł a za przedszkole/złobek trzeba było zapłacic 1300 :dry: Ale żeby już nie zrywać umowy to pani poszła nam na reke i płacimy 450zł za obydwu za 3 razy w tyg po 5h no ale to tylko do konca sierpnia potem beda siedziec w domu.. Stwierdziłam że skoro Marcel ma jako 5 latek isc do zerówki to ten roczek moze posiedzieć w domu no i kaske się zaoszczedzi na remont..

Kobietka witaj:) Ja w poniedzialek mam przedstawienie u chłopców:)

Hej, witam się tylko, napisałam na :ninja2:...

potem wpadnę na więcej... pozdrówki :-)

Ostatnia edycja:
wczoraj imprezka..
przyznam szczerze że upiłam się wiśnówką jak nigdy jeszcze
a dziś to mam odruch wymiotny
bleee........
nie wyobrażam sobie goszczenia się u rodziców,jestem jak flak. No ale trzeba bo dzis nasze święto.

miłego weekendu! :)

Też bym chciała na :ninja2:. Mogę?
Zalatana jestem, musiałam na budowę jechać polać nadproża, w ogóle jakoś tak nie mogę się zorganizować ostatnio :(

KInga i ja trzymam kciuki aby się udało!

Jordgubbe, świetna wiadomość.. zazdroszczę.. u nas nie ma co prawda problemu z przekonaniem mnie czy męża, ale jeszcze Tymek jest za mały na rodzeństwo (wg. mnie) a i ja chce się nim jeszcze nacieszyć..ale u Was, jak się uda będzie swietna różnica wieku! Gratulacje i oczywiscie zostań z nami, nawet gdy (bo zakładam, że jednak się uda)już zacznie kiełkować maleństwo w brzuchu..

reklama
Jord fajnie że działacie już :) życzę abyście długo nie musieli czekać. pisz tu z nami oczywiscie! ja przecież też piszę a się już staram... :happy:

Do góry