reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

reklama
Ale cudny, sama piekłaś?

Teraz to gumki idą, bo sama chcę, żadnej wpadki...

Ja się właśnie wczoraj zastanawiałam nad urodzinami mojej, bo to w Święta wypada i nie wiem kiedy zrobić... Bo każdy do rodziny gdzieś jedzie. Ale sobie termin wybrała...

To dobrze, bo się załamałam, że ja tak nie umiem :) pewnie też zamówimy u kolegi, co nam robił na wesele i chrzciny, tylko pewnie znów nie będzie chciał kasy :crazy:

Hej babeczki,
jak tam po weekendzie...

u nas fajnie, u rodzinki byliśmy... a tak, to nic nowego...

MeKlaudia, torcik pierwsza klasa, bardzo ładny...:tak: 100 lat dla synka :-)

Kinga, a Ty co? Tak ostatnio imprezujesz... a i humorek widzę dopisuje... tak trzymać...:-D

Ale naprodukowałyście hehe ,ale to dobrze ,jest co czytać :)
ja byłam na dniu mamy u chrześniaka i było super, a dziś już ugotowałam obiadek i czekam na M ,ale coś go nie widać , pozdrawiam serdecznie Was wszystkie
Kinia - trzymam kciuki za staranka :)

hej dziewczynki

a no ja imprezuję sobie a co;) za dwa tygodnie 9go jedziemi na kilka dni ze znajomymi na domek letniskowy:) tam to bedzie sie działo! i może się wtedy uda zapylić!? :-p;-) hehe
ale puki co to praca praca praca....do piątku jeszcze trochę. A wtedy dzien dziecka, macie jakieś plany? My kupujemy Filipowi nowy rower. z poprzedniego już wyrósł ale pewnie o tym pisałam.

Miłego dnia wam życzę!
piszcie :)

reklama
Dzien dobry!

Co u Was? Jak weekend? :-)

U nas chrzciny w niedziele byly. :-) Mia bardzo grzeczna, smiala sie z dzieci, ktore plakaly, a potem spiewala z ksiedzem psalmy tak, ze prawie z lawek spadlismy z moim M. ze smiechu!!! :-D:-D A potem sobie usnela, caly dzien tez dzielnie zniosla. :-)

Pokaze Wam tort, jaki dla niej zamowilam! :-)

DSC_0667 (2).jpg

Kinga - milego wyjazdu!

Jord - gdzies doczytalam, ze bedziecie sie starac!!! :-) Super!!! Powodzenia! :-)

Milego dnia!

Do góry