reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2014

reklama
Ale cudny, sama piekłaś?

Teraz to gumki idą, bo sama chcę, żadnej wpadki...

Ja się właśnie wczoraj zastanawiałam nad urodzinami mojej, bo to w Święta wypada i nie wiem kiedy zrobić... Bo każdy do rodziny gdzieś jedzie. Ale sobie termin wybrała...

To dobrze, bo się załamałam, że ja tak nie umiem :) pewnie też zamówimy u kolegi, co nam robił na wesele i chrzciny, tylko pewnie znów nie będzie chciał kasy :crazy:

Hej babeczki,
jak tam po weekendzie...

u nas fajnie, u rodzinki byliśmy... a tak, to nic nowego...

MeKlaudia, torcik pierwsza klasa, bardzo ładny...:tak: 100 lat dla synka :-)

Kinga, a Ty co? Tak ostatnio imprezujesz... a i humorek widzę dopisuje... tak trzymać...:-D

Ale naprodukowałyście hehe ,ale to dobrze ,jest co czytać :)
ja byłam na dniu mamy u chrześniaka i było super, a dziś już ugotowałam obiadek i czekam na M ,ale coś go nie widać , pozdrawiam serdecznie Was wszystkie
Kinia - trzymam kciuki za staranka :)

hej dziewczynki

a no ja imprezuję sobie a co;) za dwa tygodnie 9go jedziemi na kilka dni ze znajomymi na domek letniskowy:) tam to bedzie sie działo! i może się wtedy uda zapylić!? :-p;-) hehe
ale puki co to praca praca praca....do piątku jeszcze trochę. A wtedy dzien dziecka, macie jakieś plany? My kupujemy Filipowi nowy rower. z poprzedniego już wyrósł ale pewnie o tym pisałam.

Miłego dnia wam życzę!
piszcie :)

reklama
Dzien dobry!

Co u Was? Jak weekend? :-)

U nas chrzciny w niedziele byly. :-) Mia bardzo grzeczna, smiala sie z dzieci, ktore plakaly, a potem spiewala z ksiedzem psalmy tak, ze prawie z lawek spadlismy z moim M. ze smiechu!!! :-D:-D A potem sobie usnela, caly dzien tez dzielnie zniosla. :-)

Pokaze Wam tort, jaki dla niej zamowilam! :-)

DSC_0667 (2).jpg

Kinga - milego wyjazdu!

Jord - gdzies doczytalam, ze bedziecie sie starac!!! :-) Super!!! Powodzenia! :-)

Milego dnia!

Do góry