reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2014

witam was

Klaudia to dobrze twoje dzieciaczki mają jak na 9 i tylko do 14 :cool2: wyśpią się. Rozumiem że Ty nie pracujesz? Twój młodszy maluszek do żłobka??

Tak wogóle pozdrawiam Was
u mnie okej
dużo roboty
ale to już piątek i dziś imprezka:))

reklama
Kinga no ja nie pracuje siedzę w domu.. Pracowałam w marcu i kwietniu ale nie opłacało mi się bo miałąm przychodzić tylko jak bedzie wiecej pracy i zarabiałam tylko 500-700zł a za przedszkole/złobek trzeba było zapłacic 1300 :dry: Ale żeby już nie zrywać umowy to pani poszła nam na reke i płacimy 450zł za obydwu za 3 razy w tyg po 5h no ale to tylko do konca sierpnia potem beda siedziec w domu.. Stwierdziłam że skoro Marcel ma jako 5 latek isc do zerówki to ten roczek moze posiedzieć w domu no i kaske się zaoszczedzi na remont..

Kobietka witaj:) Ja w poniedzialek mam przedstawienie u chłopców:)

Hej, witam się tylko, napisałam na :ninja2:...

potem wpadnę na więcej... pozdrówki :-)

Ostatnia edycja:
wczoraj imprezka..
przyznam szczerze że upiłam się wiśnówką jak nigdy jeszcze
a dziś to mam odruch wymiotny
bleee........
nie wyobrażam sobie goszczenia się u rodziców,jestem jak flak. No ale trzeba bo dzis nasze święto.

miłego weekendu! :)

Też bym chciała na :ninja2:. Mogę?
Zalatana jestem, musiałam na budowę jechać polać nadproża, w ogóle jakoś tak nie mogę się zorganizować ostatnio :(

KInga i ja trzymam kciuki aby się udało!

Jordgubbe, świetna wiadomość.. zazdroszczę.. u nas nie ma co prawda problemu z przekonaniem mnie czy męża, ale jeszcze Tymek jest za mały na rodzeństwo (wg. mnie) a i ja chce się nim jeszcze nacieszyć..ale u Was, jak się uda będzie swietna różnica wieku! Gratulacje i oczywiscie zostań z nami, nawet gdy (bo zakładam, że jednak się uda)już zacznie kiełkować maleństwo w brzuchu..

reklama
Jord fajnie że działacie już :) życzę abyście długo nie musieli czekać. pisz tu z nami oczywiscie! ja przecież też piszę a się już staram... :happy:

Do góry