reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2014

reklama
Czy tylko ja swojego nie muszę przekonywać, a raczej siebie? ;)

Wszystkiego najlepszego dla Tymka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja na monitoringi nie chodze
nie mam kasy aby co kilka dni wydawać prywatnie 130zł.
testy owulacyjne mam i zawsze robiłam, owulację mam bo ją dobrze czuję wiec tu jest ok na pewno.
Nie schizuje ja na spokojnie się staram z mężem:) nic na siłę. Tak ma być, to nie nasz czas jeszcze... ;)

100 lat dla TYMKA :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinguś super podejście:)
Ja myśle podobnie co ma być to bedzie, bóg wie co nam pisane i dzidziuś napewno się pojawi:-)

Dziekujemy za życzonka dla Tymcia:)

My też chcieliśmy się starać i starać i co? I lipa :-p teraz będziemy się chyba specjalnie wstrzelać w niepłodne :-D

reklama
Do góry