Jeżeli karmisz piersią to raczej chyba nic złego się nie dzieje, przyjdzie w swoim czasie.. Ale to nie znaczy, że nie możesz zajśc w ciaże Moja ciotka karmiła blizniaki nie miała okresu potem coś ja wybrzuszyło poszła do lekarza i okazało się, że jest w piątym miesiacu ciązy i tak miedzy bliżniakami a trzecim było póltora roku róznicy
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
MeKlaudia, hehe, akurat to to wiem.. naiwna nie jestem - hehe, Tym bardziej, że widzę płodny śluz.. chociaż nadal zdarza się, że kobiety nie zdają sobie z tego sprawy..moja teściowa nawet kiedyś mi mówiła, że ona po porodzie to przez 7 m-cy nie zabezpieczała się wogóle - ale biorąc pod uwagę, że ja z mężem pierwszy raz po porodzie miałam właśnie po 6 m-cach, to niewiele tej wolności mi zostało
Ale ja wcale nie mówię, że jesteś "naiwana"
A ja wszedzie czytam, że po odstawieniu tabsów łatwo jest zajść w ciąze.. Jak narazie u nas kazdy <seX> do końca zobaczymy co z tego bedzie.. Powiedzialam R że dopiero 24 maja zaczynją mi sie płodne i nie wiem czy on się tego trzyma czy chce teraz następne już zgłupiałam Ale znajać życie nie zajde teraz w ciaże poza tym z jednej strony chce a z drugiej nie już sama nie wiem hahaha:-)
A jak tam Tymuś?
A ja wszedzie czytam, że po odstawieniu tabsów łatwo jest zajść w ciąze.. Jak narazie u nas kazdy <seX> do końca zobaczymy co z tego bedzie.. Powiedzialam R że dopiero 24 maja zaczynją mi sie płodne i nie wiem czy on się tego trzyma czy chce teraz następne już zgłupiałam Ale znajać życie nie zajde teraz w ciaże poza tym z jednej strony chce a z drugiej nie już sama nie wiem hahaha:-)
A jak tam Tymuś?
konwalianka
Mały bąbelek
ahaha ale ja wiem, że nie o mnie napisałaś ale jestem skromna - hehe
w końcu zajdziesz kiedy się najmniej będziesz spodziewała
a Tymek coraz fajniejszy..teraz wymyślił wspinaczkę i podstawia co się da aby się mógł wdrapać a to na łóżko a to na komodę szafkę - oszaleje chyba
w końcu zajdziesz kiedy się najmniej będziesz spodziewała
a Tymek coraz fajniejszy..teraz wymyślił wspinaczkę i podstawia co się da aby się mógł wdrapać a to na łóżko a to na komodę szafkę - oszaleje chyba
Konwalianka poczekaj aż bedziesz mieć dwoje, dopiero oszlejesz Ja to się czasami dziwie że jeszcze w wariatkowie nie wyladowałam tym bardziej, że mój mąż tak samo jak dziecko A tu jeszcze o trzecim mysle Przydałaby mi się teraz jakaś spokojna córa.. Dziś Tymek z Marcelem tak latali, że mały ma zdarte obie nogi od kolan w dól i wielkiego siniaka na plecach..
Sysia Witaj..
Sysia Witaj..
konwalianka
Mały bąbelek
MeKlaudia, oj podobno po dwóch malcach jest już tylko łatwiej
sysia, witaj! widzę, że masz bliźniaki - ale fajnieeee
Jordgubbe, ale ja nie biorę tabletek..no nic, póki co umówiłam się na wizytę do gina, zobaczymy co powie.. wywoływać nie planuje no i mam nadzieję, że jak już dostanę to nie będę zwijać się z bólu
sysia, witaj! widzę, że masz bliźniaki - ale fajnieeee
Jordgubbe, ale ja nie biorę tabletek..no nic, póki co umówiłam się na wizytę do gina, zobaczymy co powie.. wywoływać nie planuje no i mam nadzieję, że jak już dostanę to nie będę zwijać się z bólu
A ja znów jak brałam tabsy to okres miałam leciutki i krótki a jak nie biore to okres mam straszny boli jak chole** i do tego jest długi.. Więc ja nie wiem co to bedzie jak teraz w czerwcu okres przyjdzie
Ja na 9 chłopaków do przedszkola wywożę i do 14 mam święty spokój
Ja na 9 chłopaków do przedszkola wywożę i do 14 mam święty spokój
reklama
K
kobietka22
Gość
Witam Was długiej przerwie oj trochę mnie nie było będzie co czytać
Sysia- witaj jak najbardziej zapraszamy napisz kilka słów o sobie.
Mam nadzieję ,że mi wybaczycie moją nieobecność i przyjmiecie ciepło.
Otóż tak u mnie bez zmian pracy szukam nadal, odchudzam się i schudłam 2kilo puki co ,ale przy mojej chorej tarczycy to i tak sukces, moje staranka przypadają za niecały rok teraz idę na wizytę do lekarza pogadać o tym kiedy to dokładnie będzie trzymajcie więc kciuki aby to było jak najszybciej bo mam ogromne pokłady instynktu macierzyńskiego do spożytkowania , jutro jadę na dzień mamy do chrześniaka bo siostra wyjechała do niemiec i ja będę ją zastępowała jestem tak dumna ,że szok już się doczekać nie mogę
Pozdrawiam Was serdecznie i całuję :*:*:*
Sysia- witaj jak najbardziej zapraszamy napisz kilka słów o sobie.
Mam nadzieję ,że mi wybaczycie moją nieobecność i przyjmiecie ciepło.
Otóż tak u mnie bez zmian pracy szukam nadal, odchudzam się i schudłam 2kilo puki co ,ale przy mojej chorej tarczycy to i tak sukces, moje staranka przypadają za niecały rok teraz idę na wizytę do lekarza pogadać o tym kiedy to dokładnie będzie trzymajcie więc kciuki aby to było jak najszybciej bo mam ogromne pokłady instynktu macierzyńskiego do spożytkowania , jutro jadę na dzień mamy do chrześniaka bo siostra wyjechała do niemiec i ja będę ją zastępowała jestem tak dumna ,że szok już się doczekać nie mogę
Pozdrawiam Was serdecznie i całuję :*:*:*
Podziel się: