reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2014

Jeżeli karmisz piersią to raczej chyba nic złego się nie dzieje, przyjdzie w swoim czasie.. Ale to nie znaczy, że nie możesz zajśc w ciaże:p Moja ciotka karmiła blizniaki nie miała okresu potem coś ja wybrzuszyło poszła do lekarza i okazało się, że jest w piątym miesiacu ciązy i tak miedzy bliżniakami a trzecim było póltora roku róznicy:D

reklama
MeKlaudia, hehe, akurat to to wiem.. naiwna nie jestem - hehe, Tym bardziej, że widzę płodny śluz.. chociaż nadal zdarza się, że kobiety nie zdają sobie z tego sprawy..moja teściowa nawet kiedyś mi mówiła, że ona po porodzie to przez 7 m-cy nie zabezpieczała się wogóle - ale biorąc pod uwagę, że ja z mężem pierwszy raz po porodzie miałam właśnie po 6 m-cach, to niewiele tej wolności mi zostało:-D

Ale ja wcale nie mówię, że jesteś "naiwana":-p
A ja wszedzie czytam, że po odstawieniu tabsów łatwo jest zajść w ciąze.. Jak narazie u nas kazdy <seX> do końca zobaczymy co z tego bedzie.. Powiedzialam R że dopiero 24 maja zaczynją mi sie płodne i nie wiem czy on się tego trzyma czy chce teraz następne już zgłupiałam:confused: Ale znajać życie nie zajde teraz w ciaże poza tym z jednej strony chce a z drugiej nie już sama nie wiem hahaha:-)

A jak tam Tymuś?

ahaha ale ja wiem, że nie o mnie napisałaś:-D:rofl2: ale jestem skromna - hehe
w końcu zajdziesz kiedy się najmniej będziesz spodziewała:laugh2:
a Tymek coraz fajniejszy..teraz wymyślił wspinaczkę i podstawia co się da aby się mógł wdrapać a to na łóżko a to na komodę szafkę - oszaleje chyba :happy:

Konwalianka poczekaj aż bedziesz mieć dwoje, dopiero oszlejesz:-p Ja to się czasami dziwie że jeszcze w wariatkowie nie wyladowałam tym bardziej, że mój mąż tak samo jak dziecko:rofl2: A tu jeszcze o trzecim mysle:baffled: Przydałaby mi się teraz jakaś spokojna córa.. Dziś Tymek z Marcelem tak latali, że mały ma zdarte obie nogi od kolan w dól i wielkiego siniaka na plecach..

Sysia Witaj..

MeKlaudia, oj podobno po dwóch malcach jest już tylko łatwiej:-D
sysia, witaj! widzę, że masz bliźniaki - ale fajnieeee
Jordgubbe, ale ja nie biorę tabletek..no nic, póki co umówiłam się na wizytę do gina, zobaczymy co powie.. wywoływać nie planuje no i mam nadzieję, że jak już dostanę to nie będę zwijać się z bólu:-p

A ja znów jak brałam tabsy to okres miałam leciutki i krótki a jak nie biore to okres mam straszny boli jak chole** i do tego jest długi.. Więc ja nie wiem co to bedzie jak teraz w czerwcu okres przyjdzie:wściekła/y:

Ja na 9 chłopaków do przedszkola wywożę:-D i do 14 mam święty spokój:-D

reklama
Witam Was długiej przerwie oj trochę mnie nie było będzie co czytać:)
Sysia- witaj jak najbardziej zapraszamy napisz kilka słów o sobie.
Mam nadzieję ,że mi wybaczycie moją nieobecność i przyjmiecie ciepło.
Otóż tak u mnie bez zmian pracy szukam nadal, odchudzam się i schudłam 2kilo puki co ,ale przy mojej chorej tarczycy to i tak sukces, moje staranka przypadają za niecały rok teraz idę na wizytę do lekarza pogadać o tym kiedy to dokładnie będzie trzymajcie więc kciuki aby to było jak najszybciej bo mam ogromne pokłady instynktu macierzyńskiego do spożytkowania , jutro jadę na dzień mamy do chrześniaka bo siostra wyjechała do niemiec i ja będę ją zastępowała jestem tak dumna ,że szok już się doczekać nie mogę:)
Pozdrawiam Was serdecznie i całuję :*:*:*

Do góry