reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

Jeżeli karmisz piersią to raczej chyba nic złego się nie dzieje, przyjdzie w swoim czasie.. Ale to nie znaczy, że nie możesz zajśc w ciaże:p Moja ciotka karmiła blizniaki nie miała okresu potem coś ja wybrzuszyło poszła do lekarza i okazało się, że jest w piątym miesiacu ciązy i tak miedzy bliżniakami a trzecim było póltora roku róznicy:D

reklama
MeKlaudia, hehe, akurat to to wiem.. naiwna nie jestem - hehe, Tym bardziej, że widzę płodny śluz.. chociaż nadal zdarza się, że kobiety nie zdają sobie z tego sprawy..moja teściowa nawet kiedyś mi mówiła, że ona po porodzie to przez 7 m-cy nie zabezpieczała się wogóle - ale biorąc pod uwagę, że ja z mężem pierwszy raz po porodzie miałam właśnie po 6 m-cach, to niewiele tej wolności mi zostało:-D

Ale ja wcale nie mówię, że jesteś "naiwana":-p
A ja wszedzie czytam, że po odstawieniu tabsów łatwo jest zajść w ciąze.. Jak narazie u nas kazdy <seX> do końca zobaczymy co z tego bedzie.. Powiedzialam R że dopiero 24 maja zaczynją mi sie płodne i nie wiem czy on się tego trzyma czy chce teraz następne już zgłupiałam:confused: Ale znajać życie nie zajde teraz w ciaże poza tym z jednej strony chce a z drugiej nie już sama nie wiem hahaha:-)

A jak tam Tymuś?

ahaha ale ja wiem, że nie o mnie napisałaś:-D:rofl2: ale jestem skromna - hehe
w końcu zajdziesz kiedy się najmniej będziesz spodziewała:laugh2:
a Tymek coraz fajniejszy..teraz wymyślił wspinaczkę i podstawia co się da aby się mógł wdrapać a to na łóżko a to na komodę szafkę - oszaleje chyba :happy:

Konwalianka poczekaj aż bedziesz mieć dwoje, dopiero oszlejesz:-p Ja to się czasami dziwie że jeszcze w wariatkowie nie wyladowałam tym bardziej, że mój mąż tak samo jak dziecko:rofl2: A tu jeszcze o trzecim mysle:baffled: Przydałaby mi się teraz jakaś spokojna córa.. Dziś Tymek z Marcelem tak latali, że mały ma zdarte obie nogi od kolan w dól i wielkiego siniaka na plecach..

Sysia Witaj..

MeKlaudia, oj podobno po dwóch malcach jest już tylko łatwiej:-D
sysia, witaj! widzę, że masz bliźniaki - ale fajnieeee
Jordgubbe, ale ja nie biorę tabletek..no nic, póki co umówiłam się na wizytę do gina, zobaczymy co powie.. wywoływać nie planuje no i mam nadzieję, że jak już dostanę to nie będę zwijać się z bólu:-p

A ja znów jak brałam tabsy to okres miałam leciutki i krótki a jak nie biore to okres mam straszny boli jak chole** i do tego jest długi.. Więc ja nie wiem co to bedzie jak teraz w czerwcu okres przyjdzie:wściekła/y:

Ja na 9 chłopaków do przedszkola wywożę:-D i do 14 mam święty spokój:-D

reklama
Witam Was długiej przerwie oj trochę mnie nie było będzie co czytać:)
Sysia- witaj jak najbardziej zapraszamy napisz kilka słów o sobie.
Mam nadzieję ,że mi wybaczycie moją nieobecność i przyjmiecie ciepło.
Otóż tak u mnie bez zmian pracy szukam nadal, odchudzam się i schudłam 2kilo puki co ,ale przy mojej chorej tarczycy to i tak sukces, moje staranka przypadają za niecały rok teraz idę na wizytę do lekarza pogadać o tym kiedy to dokładnie będzie trzymajcie więc kciuki aby to było jak najszybciej bo mam ogromne pokłady instynktu macierzyńskiego do spożytkowania , jutro jadę na dzień mamy do chrześniaka bo siostra wyjechała do niemiec i ja będę ją zastępowała jestem tak dumna ,że szok już się doczekać nie mogę:)
Pozdrawiam Was serdecznie i całuję :*:*:*

Do góry