reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

reklama
Mam się zgłosić 4 kwietnia, a do tego czasu mam nie panikować, tak mi powiedziała dr.
Podejrzewam, że wtedy, jak dalej nic sie nie będzie działo to mnie chyba na wywołanie wezmą, ale do tego czasu jeszcze cały tydzień, więc mam nadzieje, że już bedzie po wszystkim

smutna ja też trzymam kciuki za was :) takie czekanie to chyba straszne :/ może i nawet dobrze ze u mnie zaczęło się 2 i pol tygodnia wcześniej :p takie "małe" zaskoczenie :p

A u nas Sebek byl mega punktualny i urodzil sie w dzien ktory wyznaczyl nasz gin :)
Ciekawe jak bedzie z Lilą?

Hej, jestem tu pierwszy raz,nazywam sie Ania,jestem z Zielonej Góry i chciałabym poznać inne przyszłe mamy z tego rejonu;) Jestem jeszcze "zielona" na tym forum także z góry wybaczcie;)pozdrawiam i milego dzionka zycze:)

reklama
hej,jestem w 27 tygodniu ciąży:) ciąże znoszę dosyć dobrze,ale już zaczyna mi byc ciężko nosic brzuszek;) Będziemy miec córcie,planowany termin porodu to 25 czerwca;) miejmy nadzieje ze juz przynajmniej bedzię wiosna,bo zimy to już chyba wszyscy mamy dosyc;)
Malutka rozwija sie prawidłowo i już potrafi porządnie dać znać o sobie;) Ostatnio robilismy test na toleracje glukozy,po 10 min od wypicia tego paskudztwa myslałam ze malutka wyskoczy mi z brzucha,tak fikała;)
Dziewczyny napiszcie jacy lekarze prowadzą waszą ciąże,my chodzimy do dr Bartkiewicza. Pozdrawiam

Do góry