reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

reklama
anuluś tak więc byliśmy na osadniczej w piątek. Ale nie kupiliśmy tam nic(wanienkę i stojak w Dariuszu zakupiliśmy), bo ten facet jakiś dziwny...patrzył na nas jak na złodziei, niemiło się odzywał, ceny miał wcale nie konkurencyjne...i do tego trochę ma wg mnie tą hurtownię zaniedbaną. Nie stać go nawet na jakieś minimalne ogrzanie pomieszczenia ...

Odniosłam takie same wrażenie:):)W Dariuszu obsługa i hurtownia na wiele lepszym poziomie

Dziewczyny co wy używacie,używałyście na rozstępy??Bo kupiłam oliwke w żelu J&J ale bardziej swędzi mnie po niej brzuch więc stosuje zwykły balsam do ciała nawilzający.

anulus ja używam ziajki ziaja_mamma_mia_przeciw_rozstepom270ml.JPG do kupienia w rossmanie za okm 19zl :)

Jak byłam z Asią w ciazy to uzywałam fissana, ale nie ma go w aptekach wiec najbardziej zblizona składem jest własnie ziajka:)

Załączniki

• ziaja_mamma_mia_przeciw_rozstepom270ml.JPG
    ziaja_mamma_mia_przeciw_rozstepom270ml.JPG
    5,7 KB · Wyświetleń: 38
Ja tez uzywam tej Ziajki :)

co do J&J to wcale nie jest za dobra firma - moim zdaniem oczywiscie. Strasznie nam Sebusia uczulala jak byl maly i juz nic dzieciecego z tej firmy nie kupowalam.

nooo i jak czytalam na opakowaniu,ze to taaakie lagodne, ze od pierwszych dni zycia... brrrrrrrrrrr :angry:

Ja smaruje skóre naturalnymi olejami: olej ze słodkich migdałów i jojoba, do dostania na allegro bez problemu i nie sa w cale takie drogie, a lepiej sie wchłaniaja niz te kupne, no i są bez dodatków, których cała lista w tych sklepowych oliwkach...Jak mi brakło i musiałam sie czyms posmarować to brałam oliwke dla dzieci z rossmana, taka w niebieskiej butelce, bardzo fajna i niedroga. Ale prawda jest taka, że jak rozstępy mają wyjść to i tak wyjdą niezależnie od stosowanych olejów, kremów itp

Ostatnia edycja:
reklama
ja się smarowałam różnymi kremami. Teraz mam trochę próbek musteli, ale nie są rewelacyjne. A tak to zwykły balsam nawilżający. Brzuch mnie swędzi, ale rozstępów brak. Za to na biuście i tak nic nie pomogło :(

Do góry