reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

Hej:)My po wizycie i dzisiaj doktor mówił o córeczce:szok:Jestem tak zaskoczona i zszokowana ze nawet sie nie upomniałam o zdjęcie z usg///Najważniejsze,że dzidzia zdrowa,kręgosłup,żołądek wszystko dobrze.

reklama
Trzeba olac Pana i patrzec na to co chce sie kupic:)

Warto tez na zywo zobaczyc konkretny towar, a potem sprawdzic cene na necie, pewnie na allegro bedzie taniej :)

anulus hihi bo w 16tyg ciąży czesto łechtaczka wygląda jak ogonek :) hihihi wiec gratuluje zdrowej córeczki...

Ja tez do konca nie jestem pewna czy napewno bedzie chłopak....sie okaze pewnie po porodzie hahaha :) najwyzej dziecwzynka bedzie bigac w niebieskim :)

Witajcie!!
Zaskoczenie wieelkie dla nas:)zakazałam mamie mojej do nastepnej wizyty zeby cos kupowała bo troszke mamy rzeczy juz dla chłopca.A byłam taka przekonana,że chłopiec bo niby cos mi mówiło!!:-DA wasze przeczucia spełniły się?miałyście jakieś przekonanie co do płci??

no my tez myslelismy ze bedzie dziewczynka atu 2 lekarzy do 21tyg powiedziało ze chłopak.... ale ja i tak jakos małow to wierze, choc wyprawka dla chłopaka gotowa. bede meczyc lekarza na kazdej wizycie zeby mi płec potwierdzał hihi

hej :)

ja zawsze chcialam coreczke wiec sobie podswiadomie wmawialam. W 1 ciazy wiadomo - synek. i teraz juz taaaak bardzo chcialam plec zenska, bo jednak wiecej niz dwojke nie planuje. Dowiedzielismy sie u dr S w Sylwestra :))) Jak szukal plci na usg to normalnie serducho mi tak walilo ze szok. i potem radosc :) I 4 tyg potem znow prosba do doktorka zeby potwierdzil i znow ze dziewczynka. I oby tak zostalo :tak:

Anulus, szukaj lepiej alternatywy żenskiego imienia hihiu

reklama
Do góry