reklama
anuluś
Zaangażowana w BB
Witajcie!!
MARCIAMI a do jakiej hurtownii jedziecie??Ja buty wole albo botki albo jak jest ciepło balerinki tez na płasko i wygodnie!
My dzisiaj do ginekologa na wizyte na 18 !
MARCIAMI a do jakiej hurtownii jedziecie??Ja buty wole albo botki albo jak jest ciepło balerinki tez na płasko i wygodnie!
My dzisiaj do ginekologa na wizyte na 18 !
Skorupka84
Fanka BB :)
Dzien dobry dziewczyny ale fajnie ze sloneczko swieci odrazu inaczej :d oby jeszcze ten snieg znikl i bylo cieplo
marciami
Zaangażowana w BB
Hello!
anuluś chcemy podjechać do tej hurtowni "Dariusz" w Przylepie zdaje się. Jeszcze tam nie byliśmy, a któraś z Was była? Jest wybór? Bo jak nie ma to lepiej pojedziemy do Bobasa koło deptaku. Trzymam kciuki za wizytę
Skorupka no właśnie słonko super, ale jeszcze jakby odjąć śnieg, podwyższyć temperaturę i dodać budzącą się do życia przyrodę to byłoby fajnie
anuluś chcemy podjechać do tej hurtowni "Dariusz" w Przylepie zdaje się. Jeszcze tam nie byliśmy, a któraś z Was była? Jest wybór? Bo jak nie ma to lepiej pojedziemy do Bobasa koło deptaku. Trzymam kciuki za wizytę
Skorupka no właśnie słonko super, ale jeszcze jakby odjąć śnieg, podwyższyć temperaturę i dodać budzącą się do życia przyrodę to byłoby fajnie
marciami
Zaangażowana w BB
o, dzięki a to jest tam gdzie taki sklep meblowy ?
marciami
Zaangażowana w BB
ok, dzięki Jutro zaciągnę męża
reklama
Cortina
Fanka BB :)
mnie ten pan irytuje tam pracujacy, poleca wszsytko co akurat u niego na polkach lezy ;-)Marciami, jeszcze polecam hurtownie ABC na ul. Osadniczej
no i uwaga na ceny ! na produktach sa te obowiazujace w hurcie a na paragonie nieco wyzsze bo detal ;-)