reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

ojj dziewczyny, ale mi młody dzisiaj na wieczór daje popalić :D Rozciąga się, wierci, wystawia chyba pupę to na prawo to na lewo, głową uciska :D A jeszcze mój mąż teraz na wieczór tak patrzy na ten mój brzuch, głaszcze go i mówi "w sumie to Ci niewiele brzuch urósł...mam nadzieję, że jeszcze go tam potrzymasz trochę w środku...". No i mówię do Mikołaja ciągle, że ma do końca marca minimum wytrzymać :p

reklama
oj jak szkoda ze mnienie bedzie :/ no ale moze nastepnym razem :D dzis u nasnocka piekna :D may spal od 22-30 do 2 a pozniej do 6 najadl sie i do 9 :D ale nas zima zaatakowala :D

Ostatnie noce u mnie to jakaś masakra. Bezsenność? Nie...niewygoda? tak! Anie lewy bok, ani prawy bok, na wznak totalnie odpada. Na każdym boku wytrzymuję góra pół godziny, bo zaraz mnie boli biodro na którym leżę. Czasem aż promieniuje na nogę. A żeby zmienić bok, muszę się obudzić, bo to wymaga niezłej gimnastyki ...

rozumiem doskonale, ostatnie noce są straszne, budze się co 2 godziny, a przewrócenie się na drugi bok zajmuje kilka minut...

ja niestety odpadam ze spotkania, mam od męża reżim łóżkowy, samochodem też mi już nie pozwala jeździć, nawet wziął sobie wolny dzie na następną wizyte u lekarza, żeby tam ze mną jechać

stres mnie już łapie, torba dawno spakowana, wszystko naszykowane, tylko chyba ja psychicznie jeszcze nie gotowa

ja mialam alles mamma i szczerze polecam. ceny sa w normie a staniki pieeeekne. maja swietne zapiecia click on i jedna reka bez problemu szybko rozepniesz i zapmniesz, materialy teaz przyjemno i pomimi, ze mialam z fiszbianki to nic nie uciskali itp itd. swietny wybor :)

reklama
hej dziewczyny!

Ja dzisiaj z rana się trochę zestresowałam, bo młody jakiś leniwy i nie chciał się ruszać. Teraz już co kilka minut coś tam porobi w brzuchu, więc jestem spokojniejsza.

Ale też dzisiaj od rana mam takie momentami uczucie jakby bólu brzucha na okres, ale bardzo delikatnego. Chwilami za to też czuję dyskomfort w okolicy krzyżowej. Czy to mogą być te skurcze przepowiadające? Jak one w ogóle "wyglądają", jak są odczuwalne? Bo nigdzie nikt mi nie umie na to odpowiedzieć. Kurcze chyba każę mężowi jutro łóżeczko złożyć i sobie w sypialni kącik dla młodego już naszykuję...choć bez mebli dla niego nie mam kompletnie gdzie trzymać jego rzeczy :/

A co do staników do karmienia: jaki trzeba kupić rozmiar? Taki jak się ma teraz, czy większy?

Do góry