reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

Cortina, ależ ja będę zachwycona jak mogłabym poznać Twojego synka ;)

Skorupka84 no właśnie słyszałam, ze się rozregulował chwilowo :p Ale najważniejsze, że wróciło do normy wszystko :)

Dziewczyny to może któryś dzień w przyszłym tygodniu? :)

A w ogóle to wpadłam na pomysł, że fajnie byłoby wózkowe spotkanie i spacer zrobić jak się nas więcej mam już pojawi. Tyle, że ja tymi durnymi PKSami z mojej wsi to wózkiem do miasta się nie dostanę :/

reklama
cortina to na razie się ciesz, bo mając starsze dziecko już wiesz, że potem potrzeby dziecka bywają kosmiczne :p A tak mleczko, cycuch i maluch szczęśliwy ;) hihi :p

Skorupka teraz jeżdżą raz na godzinę PKS-y, ale żaden (co wymaga odnotowania...) nie ma możliwości opuszczenia podłogi albo jakiegokolwiek ułatwienia dla mam z wózkami. A wątpię, aby kierowca z uśmiechem na twarzy wyszedł z autobusu i mi pomagał wnieść a potem wynieść wózek... :/ wiecie jak to jest ...czasem łaskę robią, że w ogóle się na przystanku zatrzymują.

Cortina dokladnie kolejny cycoholik :D cycek lewy i prawy i nic do szczescia wiecej nie potrzeba :p taki maly chomiczek :d
marciami to ciezko bedzie dotrzec do ZG :(

Hej
Cortina,olus wie co dobre. A ze chlopak to ma w genach ze cyca szuka hihi
Ja po wizycie u doktorka. Wyniki mam super, az sam dr S stwierdzil ze nie czesto widzi tak dobre wyniki w ciazy.
Pokazal mi jak jest mala ulozona, czyli po lewej stronie pod pempkiem ma wszystko czyli glowke, raczki i zalozone nozki tam, juz wiem przynajmniej dkaczego czuje najwiecej wlasnie tam :-D

Spotkanie jak najbardziej, dajcie znac jakje dni wam pasuja.

Ja mam chłopa w domu na dłuzej wiec w razie czego mylślę, ze będe mogła na spokojnie sie wjakiś dzien wyrwac.
nie wiem tylko czy za tydzien nie wybierzemy sie na wies... ale to dam wam znac co i jak

Cortina no ja słyszałam ze chłopaki to ciągle na matce wisza i cycka miętolą... a potem im zostaje hahaha :)

Mi mały tak boleśnie brzuch przestawia, ze czasemz bolu zdarza mi sie krzyknąc lub co gorsza popłakac...

askkle gratuluję wyników :)

mysiak biedna..współczuję, bo ja też czasem boleśnie odczuwam młodego.

Ja lecę szykować obiad (choć mi tu tak słonko grzeje, że wcale nie mam ochoty wstawać :p), bo za jakąś godzinę mężuś głodny do domu zjedzie :D

reklama
Hej mamuśki!!!
Askle to dobrze,że wyniki super!!!!Żelazo też w normie?
Mi spotaknie nie pasuje tylko w czwartek bo mam szkolenie i okuliste wiec czwartek u mnie odpada.Reszta dni tyg zostaje:)
Jeśli któraś jest z Zastalowskiego to ja chętna na spacerek bo najczęściej sama chodze:wściekła/y:
CORTINA a ty jakie butelki używasz?TT czy AVENT?Kurcze tyle tego jest a ja zielona kompletnie

Do góry