reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

oooo Mysiak to jej daj kilka paragonow z apteki jak laska taka niedomyslna :wściekła/y::no:

lece pomodlic sie do Bozi a potem robimy pizze bo maz w ciazy i wiecznie ma zachcianki :eek::rofl2::-p

reklama
Hej Dziewczyny :D

Nie wierzę ale od jakiegoś miesiąca od godziny 19 siedzę na dupie i nic nie robię, inaczej, nic nie muszę robić :D:D:D jetem w totalnym szoku :D

Obudziłam się dziś rano o 6.00 no i patrze na zegarek a tam 9.00. Kurde taka pogoda dzis że nie ogarniałam czasu. :p Jednak i tak po 11 wyszłam z małym na spacer po tym deszczu... młodemu się fajnie spało :D mamie niekoniecznie sie super chodziło.

Zjadłabym sobie jakieś lody :D

Buziam:*

To co jemy w tygodniu te zalegle lody ?
mi pasuje codziennie w godz. 9-13 :-)
Mysiochomis ?
Mysiak ?
Elus ?
Smutna ?

Mi również pasuje codziennie od godziny 11 :p wcześniej se z synem dogrywamy :p

Dostałam warzyw... Kierwa gdzie ja to pomieszcze :O karton pory i 11 sałat no te 2 kg papryki :O

ja w tym tyg odpadam dziewczyny... przezieiona jestem na maksa, do tego we wtorek i czwartek mam gina..
przykro mi bardzo... choc bardzo bym chciała...

w przyszłym tyg jak najbardziej z wyjatkiem poniedziałku...

anulus a ty piszesz się na lody/kawke ????

Mysiak no to zdrowiej szybko poczekamy na ciebie do przyszłego tygodnia :-)

reklama
no to wstepnie przyszly tydzień, proszę trzymać się w zdrowiu :-)

anulus kiedy masz wizytę ? :-) 21 ?

Do góry