reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

u mnie podwyższony puls to norma, zwykle mam około 110-115 na min., jak mam niższy, to wręcz zaczynam się stresować:-D ja generalnie ciśnienie też powinnam kontrolować, robiłam to w trakcie ciąży regularnie, ale teraz młody Feliks tyle przy sobie wymaga robić, że zapominam o własnych potrzebach heh;-):rofl2:

reklama
ojj tak, nudzić, to nam się na 100% nie nudzi :D nigdy wcześniej nie doznaliśmy takiej rozrywki, jak teraz z naszym młodym hihih:-D generalnie jest dobrze, wykańcza nas jedynie nocne wstawanie, ale tak coś czuję, że zaczynamy się uodparniać hyhy:cool2::-D

Melduje ze zyje.... ale powoli zdycham....

Śniadanie wybrało porcelane i tam się udało, teraz pije cokolwiek, musze wziacv leki, ale pewnie tez w klozecie wylądują... zapchany nos, gardło boli okropnie, kaszel meczy, kazdy dłuzszy kaszel konczy sie na rozmowach z niedzwiedziem.... brak mi juz sił....

Co tam dziewczyny???

Ja do końca tygodnia uziemiona w domu :/ mały ma zapalenie oskrzeli więc spacery są zakazane :/ jeśli ja nie zwariuję w tym czasie to on na pewno po takim siedzeniu w domu wyląduje w wariatkowie...

Mysiak i jak twój kaszelek?

ja sie kiepsko czuje... leże całymi dniami, wstaje na chwile i zaraz spowrotem do łóżka...

Niestety w ustalonym terminie sie nie pojawie, musze wyleczyć to choróbsko :( moze w jakimś innym terminie uda nam sie spotkac jeszcze??

czesc !

no to odwolujemy, next tajm jak wyzdrowiejecie wszyscy Mysiak i Garbysiu ;-)

bylam dzis u lekarza maly wazy juz 1440 g :szok: jego ulozenie jest komiczne i ciezkie poki co do okreslenie, wyglada jakby robil sklon, glowa dotykajac kolan :rofl2:

ide polezec bo wlasnie przez godzine walkowalam ciasto na pierniki i wycinalam z moja pomocnica swiateczne wzory ;-) polukruje jutro bo dzis nie dam rady :sorry2:

czesc !

co tu taka cisza ?

Dziewczyny w tesco na dziecinne ciuszki -30% ! jak sie wydrukuje kupon z neta to przy zakupie za min. 50 zl kupon daje 25 zl rabatu wiec sie oplaca bardzo kupowac w tesco :-)

lece ogarnac chatke i zwijam sie do tesco i po mala do przedszkola :-)

reklama
cortina dzięki...ale chyba to 15zł zniżki hiih :) i nie wiem czy czasem tam nie ma ze przy zakupach za minimum 100zł...ale mogę się mylic....

ja jestem, mdlosci wrociły, dzis weszła mi jedynie bułka z masłem, na nic innego nie mam ochoty.. obrzydliwe jest całe jedzenie, najchętneij nic bym nie jadła

Do góry