reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

reklama
Skorupko tak ! nawet na te przecenione szal cial normalnie :-) uwielbiam ich bodziaki i male ciuchy bo jakos i cena fajne ;-) a z kuponem jeszcez fajniej sie kupuje ;-) dasmkie, meskie szmatki tez z tym kuponem mozna kupowac wiec radze wydrukowac kilka i dzielic zakupy wtedy oplaca sie najbardziej ;-)

Cortina dzięki za linka:) poszedł do druku i jutro nawiedzę tesco... szkoda tylko ze nie znam jeszcze płci, wiec predzej dla mnie, Aski i R coś się skapnie :)

rozbije zakupy na 2-3 rachunki i tyle:)

Cortina dla mnie za wczesnie na zakupy dla maluszka... ja dpiero 15tydz skonczyłam, nie chce zapeszac i nic nowego nie kupie dopoki nie skoncze 25tyg.. ot taka schiza...
pojade wychaczyc coś dla Aski najbardziej i dla mnie, moze dla R coś upoluje na jakiś wyprzedazach.... zobaczymy...

Byłam rano w tesco.... obkupiłam Aske :) pizamka, zestaw majtek, rajstopy 2szt, 2 bluzeczki, sobie gaciorki 4szt i dla mojego R zestaw skarpet(5par) :) no i pieknie wyniosło mnie to 56zł :)

Po choróbsku straciłam głos, jak mi nie przejdzie do jutra to w piatek chyba do lekarza pojde, bo długo to już trwa....

Znacie jakies domowe sposoby na odzyskanie głosu??

Ostatnia edycja:
Hello :-)

Ja też rano byłam w Tesco kupiłam jakieś szmatki małemu, sobie kapcie do szpitala, dziecku świąteczne kolczyki z reniferem hihi :-) później zaliczyłam fokusa bo w rossmanie tanie pampersy w promocji maja :-) wróciłam do domu ugotowalam dwudaniowy obiad i padlam ;-) muszę zwolnic, każdego dnia to powtarzam i mi nie wychodzi :-p groszku zielonego takiego wlupikie mi się chce :eek:

Cortina niestety ide jutro do lekarza bo sobie juz nie radze.... psikam na zmiane tantum verde, zajadam isle, biore wit C, pije leko z czosnkiem, zajadam sie malinami.... a gardło mnie dzis juz tak rozbolalo,z e płakać mis ie chce.... coś czuje ze bez antybiotyku sie nie obejdzie... czuje sie jakbym miała angine....

reklama
ja gardlo jak mam zawalone plucze woda utleniona rozrobiona ze zwyklad woda, malo przyjemne ale na mnie to dziala ;-p

moze nie potrezba antybiotylu, moze to jakis wirus i poprostu musisz sie troche pomeczyc i minie oby !!! mala ci nic nie sprzedala przedszkolnego ???

Do góry