reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

ja tam tez fanka gotowania, sloiki to tak naprawde bardzo droga i malo zdrowa forma zywienia wg mnie ;-) spojrzcie czasami na ceny w markecie ile to zarcie ksoztuje w przeliczeniu na kg ;-)
ja kupowalam cielecinke na poczatku i mala jadla moje zupy, warzywka z ogrodu albo z rynku ew. w sezonie zimowym ratowalam sie owocami ze sloika ale to sporadycznie :-)

Mysiak no widac ze w ciazy jestes :-) nie widac za to 20 kg nadwagi :-)

Gabrys jaki wielki chlopak juz wowwwwwwwww :szok:

ide spac panienki bo zgaga mi przelyk wypala moze jak zasne bedzi emi lepiej :rofl2: dobranoc !!!

loooknijcie na pw ;-) ide pisac :-)

reklama
heloł

Ja zamiast jutro Aske do przedszkola to do lekarza zaprowadze, niech daje skierowanie na wymaz.... bo znow to samo... kaszel suchy sie zaczyna....i glut znow zielony sie ściele.... zatoki nie odpuszczają...

jejq normalnie wymusiłam na lekarce ten wymaz, jutro na czczo musimy jechac go pobrac.... ale jakiego focha miała...ze takie drogie badanie i ze napewno nic nie wniesie i ze napewno kolejny antybiol by pomogł... no ine poznaje naszej lekarki..tyle lat ją znam i nigdy z niczym klopotów niestety nie było a tym razem foch normalnie....

Jeszcze pani dr ma sugestie by dziecku miesiac przerwy od przedszkola zrobic i wprowadzic tą szczepionke do nosa tak by sie nie zaraziła nigdzie niczym nowym...

Mysiochomis u mnie najgorsze to to, ze mam typowy katra z zatok, wiec bedzie badziewie mi spływac i podrazniac gardło...ale i tak w szokku jestem ze sie tak trzymam od wrzesnia, bo u mnie juz dwa razy szpital byl w domq a ja nic.... to teraz pewnie swoje musze odchorowac....

Ale poki co sok z malin sie juz robi na kaloryferze, czosnek nabylam, mleko i miodek w domu na stanie wiec bede sie leczyc :)

Mysiak pij pij soczek :D polecam też sok z cytryny :D dużo witaminy C i idealne na zgagę :tak:

A ja dziś przeżyłam tragedię... zemdlałam z małym na rękach... Niby chciałam go zdążyć odłożyć na łóżko ale on i tak się sturlał :/ na szczęście małemu nic się nie stało, tylko się przestraszył biedny. ja nie wiem co mi jest, wszystkie wyniki bardzo mam dobre. Wychodzi na to że mdleję w ramach manifestacji jakiejś :/

Mysiochomis.. kurde strach pewnie cię ogarnął straszny..... moze to przemęczenie, niewyspanie?? a badałaś moze cukier po takim omdleniu?? moze masz spadki cukru??molestuj lekarza o dalsze badania... bo musi być jakaś przyczyna... wspołczuje przezycia...

Mysiak no trochę mnie sparaliżowało... no ale ten mój gloopi syn po pół minuty histerii zaczął się śmiać i płakać tak o pro forma żebym go przypadkiem nie położyła :p cwaniak mały :p

Ja już się badałam pod kątem cukru, witamin, minerałów, hormonów tarczycy, miałam USG tarczycy, ekg. Wszystko to mam zajebiaszcze :p chyba mi jeszcze może coś wyjaśnić neurolog. Właśnie. Znacie może jakiegoś przyzwoitego neurologa na zaraz ??

mysiak, na zatoki (jeżeli bolą, są zawalone i nawet jeżeli już z nich spływa) polecam inhalacje - wystarczy micha gorącej wody do tego kilka kropli miętowych, ręcznik na głowę i kilka minut inhalacji. ja przez kilka dobrych lat miałam problemy z zatokami i na mnie inhalacje działały rewelacyjnie:-)
a na gardziołko polecam tabletki do ssania TYMIANEK Z PODBIAŁEM, świetnie łagodzą podrażnienie gardła, znieczulają je i leczą:-) jedyne tablety do ssania, jakie działają na moje gardło; niesmaczne, ale leczą :)

Mysiochomis, współczuję takich akcji... widzę, że badałaś tarczycę (o tym właśnie chciałam napisać, bo sama kiedyś to robiłam), a czy badałaś serducho? zrób sobie ekg i echo serca i kontroluj ciśnienie tętnicze, może w to właśnie ono jest przyczyną... gdybyś chciała udac się do specjalisty, to polecam poradnię kardio. PULS na ul. Wandy, a w szczególności dr Gordzelewską - bardzo ciężmko się do niej dostać, ale warto próbować, jest świetną lekarką :)

reklama
Do góry