reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

reklama
Heloł.. ja dziś wytargałam dzieciaki na pole.... Darek ejdnak na antybiotyku, Aska kaszle i smara ale się bronimy dalej :) a na dworze dziś cudownie... spacer zaliczony :) Dareczek sobie pospał na świeży powietrzu :)

cześć dziewczyny :) widzę właśnie, że reaktywacja wątku nastąpiła :)

tak czytam co piszecie i powiem Wam, że ciężko uwierzyć jakie duże te dzieciaki...rok temu jeszcze się kulałam. A jak jest taka wiosenna pogoda to przypomina mi się mój pobyt na patologii, te wszystkie ktg i w ogóle ten czas już pełnego napięcia...i też mi sentymentalnie jakoś :p

Miki leci do przodu z rozwojem jak szalony :p od nowego roku już raczkuje, siedzi i siada sam, wstaje przy meblach, potrafi długo już stać, trzymany za raczki stawia nogi do chodzenia, robi brawo i kosi kosi :p, i kilka innych rzeczy, ale to za dużo pisania :) jest już fajnie kumaty i coraz więcej słów rozumie. Choć od soboty mamy ciężki czas, bo chyba zęby idą (dopiero...bo jeszcze nie ma ani jednego) i była gorączka, apatyczność, brak apetytu, ciągłe spanie prawie. Dziś jest trochę lepiej, ale to ponoć może tak się przeplatać jakiś czas. Dziąsła na dole w miejscu jedynek ma z takimi gulami jakby. oby szybko wylazły.

ja 1 maja kończę urlop rodzicielski, w pracy nie przedłużyli mi umowy i powoli rozglądam się za pracą. Nieśmiało też rozsiewam swoje CV po Łodzi, bo po cichu liczę na powrót w moje strony ;)

pozdrawiam Was :)

Hej hej
Marta no to pewnie ida u was zeby.my mamy juz 8 zabkow i swoje przeszlismy a i tak ciagle cos i Lila marudna.
A maz sie przeniesie do Lodzi chetnie? Powodzenia w szukaniu pracy, oby szybciutko cos fajnego sie znalazlo.

Msiak, zdrooowka dla was :-)

Oooo no to może być ciekawie ;-) w Łodzi pewnie mniejsze bezrobocie niż w tej naszej zielonej górze.
Lilka nam juz nieźle raczkuje i dziś chyba z 5 gleb zaliczyła. I jeden wielki płacz. Staje juz sama wiec cokolwiek się nada do przytrzymania od razu wzbudza jej zainteresowanie.

hello !

piekny dzien sie zapowiada :-)

Mysiak zdrowia dla dzieci !

Marciami a drugiego nie planujecie :-) ? Miki mialby rodzenstwo a ty dochod ;-) hihi :-) nie szkoda wam bedzie zostawic domu i w Lodzi zaczynac od nowa ?

Askkle niezadwno co Lili sie rodzila a tu wstaje :szok: dzieci rosna za szybkoooo !

reklama
Cortina planujemy drugie, ale jeszcze nie teraz ;) Ja chciałabym trochę popracować :) A dom...a raczej mieszkanie - to tylko mieszkanie. Ważne jacy ludzie wokół nas otaczają. A tu nie mamy ani wsparcia, ani zrozumienia, ani pomocy. Tylko pretensje, fochy i oczekiwania i traktowanie nas jak dzieci, które bawią się w dom. Nikt nas tu poważnie nie traktuje.

Askkle mam nadzieję, że coś w Łodzi znajdę, ewentualnie Poznań. Bo tu to nawet nie mam pomysłu gdzie szukać...w necie tylko pracownicy fizyczni, obsługa klienta w banku, albo przedstawiciele handlowi... :(

Pogoda dziś super i na pewno pójdziemy na długi spacer dzisiaj :) Ubolewam tylko, że do miasta mam tak daleko i przez to spacerujemy z Mikim w samotności :D

1602065_580581965364503_1525378930_o.jpg

Załączniki

• 1602065_580581965364503_1525378930_o.jpg
    1602065_580581965364503_1525378930_o.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 72
Do góry