reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Wlasnie dlatego wkurzaja mnie lekarze kazdy mowi co innego;/ My jak bylismy ostatnio na pogotowiu mala przelewala nam sie pr4zez rece to kazali przyjechac o 19 bo bedzie pediatra. Dodam ze bylismy o 17 a mala o 18 chodzila wtedy spac. Wiec wrocilismy do domu dalismy syropek i zasnela juz niechcielismy jej budzic. Moim zdaniem ktos powinien zbadac chociaz

reklama
hejo =)
nas też długo nie było, hmmmm z powodów wyjazdowo-świąteczno-"NieChceMiSięWłączaćKompa" powodów =)

święta święta i niestety po świętach, ech szkoda ze pogoda piękna tylko dziś była (bynajmniej w górach) =)
Maluszek jajkami objedzony, mama wszystkim czym można było ;)
pozdrawiam mamusie =)

Dobry:)
Martini a Ty masz odpoczywać i się gościć a nie! oficjalna nagana! :) Będzie dobrze:*

Katoryba nie dziwota. moja w ogóle od odwrotnej strony ma 3 i teraz 4 niby są albo idą i sama nie mogę zgadnąć. Jak zaglądamy komisyjnie ja widzę a W nie i rób co chcesz.

Emri, Zawalka cierpliwości głównie! Oby ząbki i uczulenia jak pisze Katoryba.

Nasze pogotowie temat rzeka. Najlepiej omijać choć nie zawsze się da.

Nnita zazdroszcze wyjazdu.

No i u nas będzie maga ciężka noc już to czuje młoda budzi się co 2 godziny z płaczem;/ do rana to bedzie dlużo. Eh miłej nocki kobitki!

Vii - wielki buziak dla Haniutka - widzisz - wystarczyło, że się odważyła:)tak to już jest:) i wyczuła moment super:):):) to już będziesz miała za kim biegać:)

Madzioszka, Vii - no tak..odpoczywać to ja chyba będę wiecie gdzie :p nie da się...a że chciałam by święta były świętami i być choć na chwilę odegnać głupie myśli - to "praca" w kuchni najbardziej mnie odstresowuje! a piekłam i dla rodziców M i dla dziadków M :0 kto był najbardziej zadowolony - no kto??? proszę zgadnąć :*

dzisiaj idę sama z się to gina - coś mi się nie podoba parę spraw..lepiej to sprawdzić...a pomyśleć co robiłam rok temu hehe

ps.tam we Wr nie miałam w ogóle dostępu do internetu (chyba, że u brata, ale też szkoda czasu było) - jejku ile czasu dodatkowego :) chyba zacznę sobie ograniczać dostęp do sieci:):):)

Hej ho!!!

Dla Eli i Hani - Wielkie Gratulacje! Miłego poznawania świata w czasie samodzielnych wypraw ;)
Zdrówka dla potrzebujących!!!

My w piątek wybyliśmy do moich rodziców, tak do popołudnia niedzielnego, wczoraj śniadanie z rodzinką tutaj, a popołudniu błogie lenistwo (gdy L zasnęła :p) i spacer (choć ten wiatr..... :/)...

Dziecko mam nienajedzone (od jakiegoś czasu budzi się w nocy 2x i musi zjeść :/), wczoraj tylko sobie odpuściła jedną porcję, ale za to wstaje szybciej, bo jej w brzuszku już burczy... Nie mam pomysłu czym ją zapchać, co chwilę jej coś podsuwam i nie za wiele to zmienia w ogólnym bilansie. Pewnie wszystko przez to nieustanne chodzenie, kręcenie się, wiercenie i próby wykonaniu przewrotu w przód (wariatka staje na głowie!)...

Miłego po świętach!! :-)

Hejo:)

Nasza Pani dr nie jest w stanie ostatecznie ocenić co to...jedne krosty są typowo ospowe, inne bardziej uczuleniowe:/ Dała jakąś maść, kropelki na swędzenie i wszystko. Filotem kazała nie smarować na razie, lepiej pudrodermem. Chyba pojadę jeszcze dzisiaj do dermatologa, bo Filo tak się drapie, aż wyje z tego świądu...biedaczysko moje, śpi tylko na moich piersiach, ciągle się przytula, taka paciaja jest:(

witajcie po świętach!
Spóźnione :* dla Mai na 7 miesięcy:)
Gratulacje dla małych chodziarek:)
Zdrówka dla Filipka i Jasiurka:)
Marttini daj znać jak tam na wizycie, trzymam kciuki:*

I tyle, veny brak, dziecko coraz bardziej nieznośne i płaczliwe, coraz mniej śpi w łóżeczku coraz więcej z nami:/ Czyżby zęby? Już?

Dobry dzień,

Siw@ dziecko często ząbkuje już wcześniej gdzieś koło 5 miesiąca czasem na pojawienie się perełek trzeba poczekać a czasem wyskakują szybciutko. A ślini się Wojtek jakoś bardziej? Zwiększone marudzenie może równie dobrze oznaczać skok rozwojowy:) Przy takim maleństwie ciężko wyczuć. Ząbkowanie niewykluczona ale skoki też nie:D

Izuniek Lena to chyba chce konia z kopytami zjeść:)

Vii Gratuluję biegającej Hani:D Becik jest grzeczna i ułożona jak dziewczynka w avatarku:D

Emri kicha z tą wysypką co dermatolog powiedziała?

reklama
Witam poświątecznie :)

Anita my wczoraj wróciliśmy.. byłam u rodziców prawie 2 tygodnie :)
emri jak tam Filo??
vii gratulacje dla Hani!!!!!
zawalka jak zęby? u nas też jęk i krzyk.. idą te zęby i dojść nie mogą.. :(
marttini biedna, odpocznij:***
katoryba to kiedy jakiś spacer?
cosa, siw@ dzięki za pamięć jak Majka kończyła 7 miesięcy:*
karolqa piszesz się jutro na spacer? :)
siw@ biedna Ty:***

wiecie co.. moja Majka waży uwaga 9400:O kto ją tak upasł to ja nie wiem:p

Do góry