reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Wlasnie dlatego wkurzaja mnie lekarze kazdy mowi co innego;/ My jak bylismy ostatnio na pogotowiu mala przelewala nam sie pr4zez rece to kazali przyjechac o 19 bo bedzie pediatra. Dodam ze bylismy o 17 a mala o 18 chodzila wtedy spac. Wiec wrocilismy do domu dalismy syropek i zasnela juz niechcielismy jej budzic. Moim zdaniem ktos powinien zbadac chociaz

reklama
hejo =)
nas też długo nie było, hmmmm z powodów wyjazdowo-świąteczno-"NieChceMiSięWłączaćKompa" powodów =)

święta święta i niestety po świętach, ech szkoda ze pogoda piękna tylko dziś była (bynajmniej w górach) =)
Maluszek jajkami objedzony, mama wszystkim czym można było ;)
pozdrawiam mamusie =)

Dobry:)
Martini a Ty masz odpoczywać i się gościć a nie! oficjalna nagana! :) Będzie dobrze:*

Katoryba nie dziwota. moja w ogóle od odwrotnej strony ma 3 i teraz 4 niby są albo idą i sama nie mogę zgadnąć. Jak zaglądamy komisyjnie ja widzę a W nie i rób co chcesz.

Emri, Zawalka cierpliwości głównie! Oby ząbki i uczulenia jak pisze Katoryba.

Nasze pogotowie temat rzeka. Najlepiej omijać choć nie zawsze się da.

Nnita zazdroszcze wyjazdu.

No i u nas będzie maga ciężka noc już to czuje młoda budzi się co 2 godziny z płaczem;/ do rana to bedzie dlużo. Eh miłej nocki kobitki!

Vii - wielki buziak dla Haniutka - widzisz - wystarczyło, że się odważyła:)tak to już jest:) i wyczuła moment super:):):) to już będziesz miała za kim biegać:)

Madzioszka, Vii - no tak..odpoczywać to ja chyba będę wiecie gdzie :p nie da się...a że chciałam by święta były świętami i być choć na chwilę odegnać głupie myśli - to "praca" w kuchni najbardziej mnie odstresowuje! a piekłam i dla rodziców M i dla dziadków M :0 kto był najbardziej zadowolony - no kto??? proszę zgadnąć :*

dzisiaj idę sama z się to gina - coś mi się nie podoba parę spraw..lepiej to sprawdzić...a pomyśleć co robiłam rok temu hehe

ps.tam we Wr nie miałam w ogóle dostępu do internetu (chyba, że u brata, ale też szkoda czasu było) - jejku ile czasu dodatkowego :) chyba zacznę sobie ograniczać dostęp do sieci:):):)

Hej ho!!!

Dla Eli i Hani - Wielkie Gratulacje! Miłego poznawania świata w czasie samodzielnych wypraw ;)
Zdrówka dla potrzebujących!!!

My w piątek wybyliśmy do moich rodziców, tak do popołudnia niedzielnego, wczoraj śniadanie z rodzinką tutaj, a popołudniu błogie lenistwo (gdy L zasnęła :p) i spacer (choć ten wiatr..... :/)...

Dziecko mam nienajedzone (od jakiegoś czasu budzi się w nocy 2x i musi zjeść :/), wczoraj tylko sobie odpuściła jedną porcję, ale za to wstaje szybciej, bo jej w brzuszku już burczy... Nie mam pomysłu czym ją zapchać, co chwilę jej coś podsuwam i nie za wiele to zmienia w ogólnym bilansie. Pewnie wszystko przez to nieustanne chodzenie, kręcenie się, wiercenie i próby wykonaniu przewrotu w przód (wariatka staje na głowie!)...

Miłego po świętach!! :-)

Hejo:)

Nasza Pani dr nie jest w stanie ostatecznie ocenić co to...jedne krosty są typowo ospowe, inne bardziej uczuleniowe:/ Dała jakąś maść, kropelki na swędzenie i wszystko. Filotem kazała nie smarować na razie, lepiej pudrodermem. Chyba pojadę jeszcze dzisiaj do dermatologa, bo Filo tak się drapie, aż wyje z tego świądu...biedaczysko moje, śpi tylko na moich piersiach, ciągle się przytula, taka paciaja jest:(

witajcie po świętach!
Spóźnione :* dla Mai na 7 miesięcy:)
Gratulacje dla małych chodziarek:)
Zdrówka dla Filipka i Jasiurka:)
Marttini daj znać jak tam na wizycie, trzymam kciuki:*

I tyle, veny brak, dziecko coraz bardziej nieznośne i płaczliwe, coraz mniej śpi w łóżeczku coraz więcej z nami:/ Czyżby zęby? Już?

Dobry dzień,

Siw@ dziecko często ząbkuje już wcześniej gdzieś koło 5 miesiąca czasem na pojawienie się perełek trzeba poczekać a czasem wyskakują szybciutko. A ślini się Wojtek jakoś bardziej? Zwiększone marudzenie może równie dobrze oznaczać skok rozwojowy:) Przy takim maleństwie ciężko wyczuć. Ząbkowanie niewykluczona ale skoki też nie:D

Izuniek Lena to chyba chce konia z kopytami zjeść:)

Vii Gratuluję biegającej Hani:D Becik jest grzeczna i ułożona jak dziewczynka w avatarku:D

Emri kicha z tą wysypką co dermatolog powiedziała?

reklama
Witam poświątecznie :)

Anita my wczoraj wróciliśmy.. byłam u rodziców prawie 2 tygodnie :)
emri jak tam Filo??
vii gratulacje dla Hani!!!!!
zawalka jak zęby? u nas też jęk i krzyk.. idą te zęby i dojść nie mogą.. :(
marttini biedna, odpocznij:***
katoryba to kiedy jakiś spacer?
cosa, siw@ dzięki za pamięć jak Majka kończyła 7 miesięcy:*
karolqa piszesz się jutro na spacer? :)
siw@ biedna Ty:***

wiecie co.. moja Majka waży uwaga 9400:O kto ją tak upasł to ja nie wiem:p

Do góry