reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Juhu,
U nas masakra :/ Poprzednia noc posrana (dosłownie) i porzygana przeze mnie i przez to cały wczorajszy dzień wyjęty z życia - tyle miałam do zrobienia a leżałam cały dzień w łóżku, nie miałam siły na nic, mdliło, kręciło w głowie, gorączka itd... Po południu dopadło też L. Całe szczęście, że dziś już ok. Mam szynkę i pasztet (nie próbowane z oczywistych powodów) sernik do zrobienia, roladę schabową, udka i żeberka. W chwili wieczornego ciut-polepszenia zrobiłam wczoraj sałatkę słonecznikową (ryż, pierś kurczaka, słonecznik prażony, rodzynki, ananas, kukurydza, majonez, sól, pieprz). Na raty ją robiłam bo nie mogłam tego wąchać :/

vii - mogłaś wpaść do mnie wczoraj z pomocą :/

Minesota - i ja się zdziwiłam na inną czołówkę. Wnioskuję zatem o dopisanie + 2010 (szt. 1) ;P

karolq - zdrówka dla Zuzi!

Wszystkim mamom i ich rodzinom składam wesołe życzenia wesołego Alleluja :)

reklama
Dzien dobry!

zawalka ja tez lubie salatke jarzynowa:)
vii jestes mistrzem:) taka obrotna!!
Katoryba biedna Ty!!:*
Karolka jak Zuzia dzisiaj??
Oleczka, Anita szkoda, ze nie udalo nam sie spotkac w Jeleniej:(

Wesolych Swiat wszystkim!!!

Hejo:) My w te święta wyjątkowo wyrobieni:) Nawet miałam czas na prasowanie dzisiaj:)

Zawalka ja też zrobiłam jarzynową sałatkę;)

Szczęśliwa co to za szyna? Przewertwałam kilka stron w stecz, ale nie znalazałam przepisu:/ możesz jeszcze raz napisać, najlepiej w nasz kuchenny kącik wrzuć:) Chyba, ze już jest, a ja ślepa:p

Katoryba trzymaj się dzielnie:*

Witajcie:)

I jak Wasze brzucholki? Dały radę?

U nas gorączka od wczoraj 38 z kawałkiem. Podajemy mu Ibum bananowe i przechodzi tylko na chwilę. Co jakiś czas łąpie się za uszy. Je normalnie i jest bardzo wesoły. Jak do jutra mu nie przejdzie to idziemy do lekarza.

Hejo:)

Dzięki Vii:) Ja to zawsze piekłam szynę, ale ta smacznie się zapowiada:)

Zawalka współczuję...Oby Jachu szybko wydobrzał:) I oby to nic wielkiego nie było!

U nas os czwartku Filo nie śpi sam...cały czas na rękach wisi, jak zasypia to tylko w towarzystwie,nie je, nie pije, ogólnie tragedia:/ Wczoraj na kciuku wyszła mu jakaś krosta, myśleliśmy, że to kurzajka. A dzisiaj cały wysypany, ze szpitala nas wywalili, na pogotowiu pediatra (!) najpierw stwierdziła, że to ospa, potem, że do dermatologa mam iść...ręce opadają:/ dla mnie to ospa, zasięgnęłam porady u naszej formowej specjalistki (jeszcze raz dzięki:*) i też stanęło na ospie. Jutro pojedziemy do naszej lekarki i zobaczymy co ona tam widzi.

Juhu,
Święta, święta i po świętach... Brzuch dał radę, nawet nie przeginałam bo nie było kiedy z Bolem. Wczoraj na noc zjadłam 2 kawałki sernika i mnie mdliło na maksa. Ale dałam radę :) Oczywiście pozostawało pełno żarełka więc plan kolonijny na następny (i pewnie jeszcze następny) tydzień jakby sam się zrobił ;P
Sernik z przepisu marttini przepyszny wyszedł :) Polecam :)

emri, zawalka - kurde, współczuję :( ładnie Święta mieliście :/ Oby u Jacha skończyło się na zębie a u Fila na uczuleniu na Świąteczną rzeżuchę.

Bolowi wychodzą górne 4ki. Czy to nie dziwne, że na dole ma tylko jednego i to krzywego a na górze pchają się już 4ki? hmmmmm

reklama
hej laseczki!
przepraszam, ze TYLEEEEEEE mnie/nas nie było - jeszcze wszystkiego dobrego na końcówkę świąt...
byliśmy od środy we Wrocławiu.

zdrówka przede wszystkim - i nas podróż i pobyt "tam" trochę zdrowia kosztował, mam nadzieję, że będzie OK:)
mimo gościny - piekłam i szykowałam - potwierdzam - szynka gotowana pyszna i szybkościowa:) a resztę muszę nadrobić...

Do góry