reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Minesota w cycki:>?
Gratulacje dla Eli:*

Vii mamuśki latają z dziećmi lub bez i porządki robią:D

Zdrówka wszystkim na te dni następne i radości:)

a zmiana topicu nooo nareszcie:D ale konsterna była co za temat :D

reklama
Zgadnij z kto? Zgadnij skąd?
Życzę Ci wesołych świąt!
Nie myśl sobie, że to bajka,
Życzę Ci smacznego jajka
Niech tradycja wodę leje,
Bo zajączek znów szaleje!

MIŁEGO ŚWIĘTOWANIA

minesota - ta zmiana nazwy to powinna byc na prima aprilis :p bo ja tak jak i reszta nie wiedzialam gdzie jestem :p. brawo dla Eliski, no to teraz bedzie biegac szukac zajaca ;)

vii - no widocznie dobrze zorganizowana jestes :) ja wczoraj czesc porzadkow, dzis po pracy zakupy i dokonczenie porzadkow, a jutro podobnie jak ty ciasta, salatki i farsz :) tylko jeszcze nie wymyslilam jakies salatki ;)

no to dziewczynki wesolych! spokojnych nie zycze bo to sie chyba nie da...zreszta byloby nudno ;) eh a pamietam jak rok temu z duzym juz brzucholkiem szlam ze swieconka :)

Witajcie:)

Marzena - ja też sobie wspominam poprzednie święta z brzuszkiem, ale było śmiesznie:)

Minesota - gratulacje dla Elizki i zdrówka dla Ciebie:)

A ja już zrobiłam dzisiaj sałatkę jarzynową tradycyjną - może nie jestem modna, ale dwa razy w roku lubię zjeść taką sałatką z dzieciństwa - zawsze była na święta to jak może teraz jej zabraknąć:). Pasztet właśnie wstawiłam do piekarnika i muszę zabrać się za mycie sterty garów. P. z Jachem śmiga na spacerze, a mi tak jakoś smutno. W tym roku moja babcia do nas nie przyjedzie na wielkanocne śniadanie, bo niestety nie będzie już w stanie wejść na czwarte piętro i moja mama z nią zostanie. Także święta tylko z teściami w tym roku:(. A ja lubię jak jest nas dużo przy stole.
Jutro ma padać śnieg i wiać ostro. Uważajcie, żeby Wam z koszyczków nic nie wywiało:)

Miłych chwil w gronie rodzinnym i dobrej strawności:)

Witajcie kobitki!

Już się melduję. Poczytałam co tam u was było ale pamięc słaba.
zawalka-ja taką sałatkę tylko na świętach jadam-tak wychodzi :)
beti-jak nnita wspomniała, razem spędzilismy parę dni w górskich klimatach. Pobyt do udanych- brak czasu na włączenie neta :)
Ktoś wspomniał o szkoleniach-coś więcej powiecie?
nnita-tak dobrze było u was i ciężko mi się przeżucic :tak:
hmmm. to Wesołych Świąt laseczki :*

beti, vii- ciesze się że szynka smakuje :) jest pyszna - uwielbiam ją!

ja mam wsio gotowe choć kilka tematów zostało do ogarnięcia

wesołych i spokojnych świąt!

reklama
Do góry