reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

wyleciało z głowy - dla Aluni wielki buuuziak :*
katoryba na Sulechowską :) ale wczoraj np z rana nie puszczali muzyki, hmmmm może to ma wpływ na samopoczucie mojego dziecka na basenie............

reklama
marzena- u nas działa maść cynkowa.

szczęśliwa- spóźnione ale jakże szczere buziaki dla synka:)
marttini- ostatnie przed roczkiem buziaki mięsiecznicowe:)

miłego dnia:)

dzieki dziewczyny za rady, jestescie lepsze niz google ;) mam nadzieje ze szybko nam przejdzie

lipcowy chlopcze buziak :*
alunia ostatni dzieciecy buziaczek, za miesiac juz bedziesz "prawie" dorosla :)

aaaa dziękuję za buziaczki w imieniu córy!!! ja zapomniałabym gdyby nie wy...jejku czas mi okropnie pędzi!!!
- co u nas?? oficjalnie już na L4 - trudno, są rzeczy ważne i ważniejsze, choć wiadomo wolałabym by było wszystko w porządku!ale będzie i tego się trzymam:)
Marzenka - i ja potwierdzam - tormentiol na odparzenia najszybciej!

///co na obiad????mam krupnik - ale na drugie? jejku już nie mam co wymyślać..może macie jakieś pomysły?i wyręczycie mnie z tego okropnego przymusy "myślenia" hehehe

zaległe buziaki dla jacha julki i dzis dla ali
i dziekuje za buziaki dla synka! kilka cmoków ale dziekuje za pamiec :)

marzena na lekkie odparzenie to krem z hipa lub z nivei -warto miec pod ręką
a na gorsze to fakt mąka ziemniaczana czy tormentiol super- zdrówka!

hej

buziaki dla synka Szcześliwej i Aluni ;)

marzena oj to fakt że wiedza zawarta w tych 9112 postach lepsza niż gogle i wszystkie poradniki razem wzięte ;)

maritini obiadek pewnie wymyślony już ;) najgorsze jest to wymyślanie ;) fajnie że już w domku ale teraz pewnie obowiązkami domowymi będziesz pochłonięta buziaki dla ciebie i maleństwa ;)

katoryba wiosnę czuć w powietrzu to mamuśki z dziatwą wywiało na świeże powietrze ;)

a my się powoli szykujemy do szpitala... w środę mam się stawić na badania niby na trzy dni idziemy tylko (mam nadzieje) ale trzeba tego troszkę wziąć ;) Błażko cały dzień się jakoś śmiesznie wygina w takie C odwrócone nie wiem co mu jest ... no i ma dzień śpiocha miał trzy drzemki po 1,5 godziny normalnie szok a ja dzięki temu w szafach posprzątałam, obiad zrobiłam i ciacho upiekłam ;) zobaczymy jaka będzie nocka ...strach się bać

A my dzisiaj jednak mieliśmy zupkę na obiad i kotleciki z chlebem;):):):)
ale za to odwiedzili nas dwaj przystojniacy!!! - Dzięki laski :* za pogaduchy i odskocznię - oby takich więcej !
Alcia dała radę, no przy chłopakach trzymała fason... - ale jak tylko wyszłyście musiałam w podskokach ją kłaść...i potem budzić! bo 17sta a Ona jeszcze chrapała!dzięki Bogu też już śpi...
gogoja - i ja dzisiaj jakoś cały dzień śpiąca;/ aż dwie kawy sobie strzeliłam a i tak chodzę i ziewam - taki dzień jakiś...Ta wizyty w szpitalu to z powodu nerek tak?kurcze oby tylko jelitówki Błażko nie załapał w nim...ja dlatego unikam jak ognia i boję się szpitala z maluchem, ale wiadomo - jak trza to trza!i oby przebadali wszystko wszerz i wzdłuż!!!będziemy trzymać kciuki rzecz jasna!

Ach - cały czas myślę...szczęśliwa - ucałuj synka i wyściskaj!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Martini, Szczęśliwa proszę wycałować swoje latorośle od cioci:*

Gogoja trzymam za Was kciuki! Ty na bank sobie poradzisz! Nawet się nie martwię:)

A ja już do pełni sił wróciłam:) Ale z moim humorem gorzej...

Do góry