reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

reklama
hej laseczki:)

Emri - jak zdrówko?
julci - buziaczki na kolejną miesięcznicę:)
Zawalka - absolutnie się nie martw, że wskazuje kciukiem!!!robi tak, bo mu wygodniej:) grunt, że zauważył - że "można" wskazywać :tak: Jaśko to już duuuży chłop!
co tam jeszcze...
marzenka - i ja zazdraszczam morza!!!!! ciekawe kiedy mi się uda zebrać teraz już trójcę nad morze - hehehe oczy na około głowy i portfel z dodatkowymi kieszonkami jak wszystkie zaczną wołać - Mamo kup mi :p:p:p:p hehehe szczerze - właśnie tego nie mogę sobie wyobrazić...podróży, pakowania i jednoczesnego pilnowania trójki maluchów!!! to ostatnio mój senny koszmar :p:eek:

Martini niczym się nie martw :) ja myślę że jak trochę podrosną dzieciaczki to będą się bawić ze sobą i a Ty będziesz leżeć, zerkać na nie i spokojnie książkę czytać :))
zawalka - Ty się martwisz że jaś kciukiem pokazuje? może ja się powinnam martwić że Domi wcale nie pokazuje? ;)) żartuję sobie :))
a imprezy nie było. mąż wrócił po 12h pracy :( zaczęło się :(( nie dość że ja jakiś kryzys macierzyński mam, to jeszcze wsparcia brak... no nic przeczekać trzeba.
dobranoc :*

Marttini to takie fajnie;) mamo kup mi;P hehe opanujesz trojce;)

Sallis tez mam czesto kryzys macierzynski, do tego u M zaczyna sie sezon i bede sama cale dnie az sie boje;/

hej laseczki,

ja na szybko z pyt do was. majka wczoraj caly dzien miala jakies rozwolnionko nie wiadomo skad i mega odparzyla sie jej dupka a dzis juz zrobily sie jej ranki :( macie moze cos co sie u was sprawdzilo? bo nam sie wczesniej nigdy dupka nie odparzala...

siemanko =)
mnie tu ostatnio trochę mniej, jak chyba większości ;)
po trochu też dlatego, że ograniczam Małej "widzenie się" z laptopem, a siłą rzeczy sama mniej też go widzę =)

marzenka niezawodne wietrzenie, duuuużo i wciąż, mąka ziemniaczana, też sudocrem - tyle ode mnie =)

u nas lekkie zmiany - basen wraca do łask, wczoraj J. mega się wybawiła w wodzie, aż się zastanawialiśmy czy nie siedzieć dłużej niż zazwyczaj (godzinę) ale nie ma co zapeszać ;)
poza tym od jakiegoś czasu wysadzam Małą na siku i robimy postępy =)

pozdrowienia =)

Juhu,
Ucichło - to fakt. Ciągle się nie chce co po niektórym ;P

ALUNIA - ostatnie miesięczniakowe buziole :* :* :*

Madzioszka - do roboty a nie w programistę się zabawiasz ;P

Marzena - u nas też była wczoraj rzadka kupa - myślę, że to po basenie - przez to nurkowanie - połknął pół basenu chyba :) a na odparzenie Tormentiol super.

nnita - gdzie chodzicie na basen?

reklama
Do góry