reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

wyleciało z głowy - dla Aluni wielki buuuziak :*
katoryba na Sulechowską :) ale wczoraj np z rana nie puszczali muzyki, hmmmm może to ma wpływ na samopoczucie mojego dziecka na basenie............

reklama
marzena- u nas działa maść cynkowa.

szczęśliwa- spóźnione ale jakże szczere buziaki dla synka:)
marttini- ostatnie przed roczkiem buziaki mięsiecznicowe:)

miłego dnia:)

dzieki dziewczyny za rady, jestescie lepsze niz google ;) mam nadzieje ze szybko nam przejdzie

lipcowy chlopcze buziak :*
alunia ostatni dzieciecy buziaczek, za miesiac juz bedziesz "prawie" dorosla :)

aaaa dziękuję za buziaczki w imieniu córy!!! ja zapomniałabym gdyby nie wy...jejku czas mi okropnie pędzi!!!
- co u nas?? oficjalnie już na L4 - trudno, są rzeczy ważne i ważniejsze, choć wiadomo wolałabym by było wszystko w porządku!ale będzie i tego się trzymam:)
Marzenka - i ja potwierdzam - tormentiol na odparzenia najszybciej!

///co na obiad????mam krupnik - ale na drugie? jejku już nie mam co wymyślać..może macie jakieś pomysły?i wyręczycie mnie z tego okropnego przymusy "myślenia" hehehe

zaległe buziaki dla jacha julki i dzis dla ali
i dziekuje za buziaki dla synka! kilka cmoków ale dziekuje za pamiec :)

marzena na lekkie odparzenie to krem z hipa lub z nivei -warto miec pod ręką
a na gorsze to fakt mąka ziemniaczana czy tormentiol super- zdrówka!

hej

buziaki dla synka Szcześliwej i Aluni ;)

marzena oj to fakt że wiedza zawarta w tych 9112 postach lepsza niż gogle i wszystkie poradniki razem wzięte ;)

maritini obiadek pewnie wymyślony już ;) najgorsze jest to wymyślanie ;) fajnie że już w domku ale teraz pewnie obowiązkami domowymi będziesz pochłonięta buziaki dla ciebie i maleństwa ;)

katoryba wiosnę czuć w powietrzu to mamuśki z dziatwą wywiało na świeże powietrze ;)

a my się powoli szykujemy do szpitala... w środę mam się stawić na badania niby na trzy dni idziemy tylko (mam nadzieje) ale trzeba tego troszkę wziąć ;) Błażko cały dzień się jakoś śmiesznie wygina w takie C odwrócone nie wiem co mu jest ... no i ma dzień śpiocha miał trzy drzemki po 1,5 godziny normalnie szok a ja dzięki temu w szafach posprzątałam, obiad zrobiłam i ciacho upiekłam ;) zobaczymy jaka będzie nocka ...strach się bać

A my dzisiaj jednak mieliśmy zupkę na obiad i kotleciki z chlebem;):):):)
ale za to odwiedzili nas dwaj przystojniacy!!! - Dzięki laski :* za pogaduchy i odskocznię - oby takich więcej !
Alcia dała radę, no przy chłopakach trzymała fason... - ale jak tylko wyszłyście musiałam w podskokach ją kłaść...i potem budzić! bo 17sta a Ona jeszcze chrapała!dzięki Bogu też już śpi...
gogoja - i ja dzisiaj jakoś cały dzień śpiąca;/ aż dwie kawy sobie strzeliłam a i tak chodzę i ziewam - taki dzień jakiś...Ta wizyty w szpitalu to z powodu nerek tak?kurcze oby tylko jelitówki Błażko nie załapał w nim...ja dlatego unikam jak ognia i boję się szpitala z maluchem, ale wiadomo - jak trza to trza!i oby przebadali wszystko wszerz i wzdłuż!!!będziemy trzymać kciuki rzecz jasna!

Ach - cały czas myślę...szczęśliwa - ucałuj synka i wyściskaj!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Martini, Szczęśliwa proszę wycałować swoje latorośle od cioci:*

Gogoja trzymam za Was kciuki! Ty na bank sobie poradzisz! Nawet się nie martwię:)

A ja już do pełni sił wróciłam:) Ale z moim humorem gorzej...

Do góry