reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Dzień dobry:)
u nas tradycyjnie 5.20.

siwa Becik też jakoś mega szybko w spacerówce wylądowała. Zdaje się że na przełomie 3 i 4 miesiąca. Zobacz próbnie i będziesz wiedzieć czy to już:)

reklama
madzioszka, karolaq- niby tak ale wasze laseczki miały te 3-4 miesiące latem, a teraz jeszcze końcówka zimy i taka zdradliwa pogoda, dlatego chciałabym ten miesiąc jeszcze przeczekać:)

hej laseczki

kurde pisalam pisalam i wcielo posta :)

siw@- wow wojtek szybki silny chlop, moja to sie w ogole nie bierze do stawania :) a my na spacerowke przeszlismy w grudniu jak mloda miala 5 miesiecy

martini - ja tez mialam caly czas 90/60 i puls stowka :) i bylam pelna energii, ale codziennie kawka i zielona herbatka na pobudzenie :) a pomysl o wakacjach za 3 lata jak dzieci beda samoobslugowe i beda mamusi na lezaczek donosic lemoniadke :)

katoryba - tez juz czekam na san remo i lody kokosowe... to byla moja ulubiona trasa spacerowa :) dzis idziemy po materialy i juz sie stresuje ze cos zle kupie :p

sallis - ty sie w czolko puknij za ten kryzys macierzynstwa! slonca ci po prostu potrzeba i za tydz idziemy na pazury ;)

eh wiecej chyba nie pamietam :/

a u nas... dupka lepiej, tylko jeszcze 3 ranki zostaly :( a no i nie pisalam ze w moje urodziny moje kochane dziecko w kolko mowilo "tata" i "baba" fajnie co nie? :p no ale zaczaila niekapka wiec chociaz cos. no i szaleje od wczoraj z tata na tacierzynskim i poki co oboje zyja ;) no wracam do pracy, buzka

Ostatnia edycja:
marzenka- Wojcik ruchowo jest wyrywny od początku, głowkę już w szpitalu próbował dźwigać, ale za to zabawki jeszcze go średnio interesują, mata jest ok. pod warunkiem że siedzę z nim i on też musi siedzieć podparty najlepszy jest w tym celu rogal do karmienia (siedzi w nim jak prezes:), jak go kładę to ryk, bo leżenie jest złe:)

A dla Mai gratki za nowe umiejętności:)

Ostatnia edycja:
Hejo:)

Siwa ależ Wojtuś zuch chłopak:)

Katoryba tym razem nie byłam na zwolnieniu, bo kasa ...to tylko 80% płatne:/ Ale najgorsze i tak przesiedziałam myśląc, ze to przeziębienie i przejdzie po tantum verde. Jak wzięłam pierwszy antybiotyk to od razu poczułam różnicę:)

Dziewczyny a jak Wam powiem, że wiosny w tym roku nie będzie..., bo ma być od razu lato!!!:)

Hej ho,

buziakujemy zaległą parę miesięczniaków!!! ;-* :-* :-*

Czas mi przecieka między palcami, niestety nie koniecznie w wesołym nastroju... Dziś L. miała pobieraną krew na morfologię, cudem utrzymałam jej rękę w bezruchu, a tatuś lewdo wytrzymał na korytarzu :p
Dziecina ewidentnie idzie w starszyznę, bo miała jedną dłuższą drzemkę (choć po 45min. się obudziła, wzięłam ją myśląc, że to koniec, a ona wzięła misia, położyła się na mnie i zasnęła po chwili kołysania).

Ściskam Was Wszystkich gorąco!

i ja z tych co czekaja na wiosne i lato! a san remo -ostatnio codziennie tam bywam :-D córka w ramach nagrody zawsze sobie wyjscie do san remo wymysli ale my lody smerfowe :-D
gratki dla maji za niekapka - u nas niekapek rzadzi od dłuzego czasu ale na przremian z butlą w zależnosci kto daje ja czy tatuś -tatus ten strachliwy wieć wiadomo co wybierze ;) tylko musze kupic osoby tt dla małego bo póki co od córci kradnie i sa awanturki że "lóżiowy mój jest"

siwa idzie chłopak jak burza....skąd ja to znam ? cieszyc się tylko -ale zaraz bedziesz miec mega mega mało czasu-hehehe zobaczysz takie wyrywne dzieci to mega absorbujace są ;)

salis przegon smutki-przyjdzie wiosna i dołek minie -super mama z ciebie i głowa do góry!

Zgadzam sie ze szczesliwa dzieci wyrywcze sa bardzo absorbujace chociaz jak teraz mala chodzi jakos chyba lzej mi;P nie musze jej nosic;P

taaa san remo to jest to;) Tylko my tak tradycyjnie smietankowo czekoladowe;P

Witam sie;)

reklama
siemanko =)

ktoś tu zapodał temat SanRemo...... mmmmmmmmmmm....... kawowe, tiramisu i amarena :D

moje maleństwo nie doczekało do pierwszego spaceru, usnęło w domu.. hmmm albo moja wina że się tak guzdram :/

pozdrawiamy =)

Do góry