reklama
nnita
Fanka BB :)
marzenka Twoja niunia ma się dobrze
vii tak jak marrtini trzymam kciuki
Mała daje nocami popalić. Budzi się co godzinę, dwie ja dziś wylałam wodę na kołdrę bo zasnęłam z kubkiem w ręku ehhhhhh lekkie zmęczenie =)
vii tak jak marrtini trzymam kciuki
Mała daje nocami popalić. Budzi się co godzinę, dwie ja dziś wylałam wodę na kołdrę bo zasnęłam z kubkiem w ręku ehhhhhh lekkie zmęczenie =)
karolq8
vii trzymam kciuiki a telefon fajny
Wiecej nie pisze bo mam zapalenie ucha i strasznie boli;/
Wiecej nie pisze bo mam zapalenie ucha i strasznie boli;/
katoryba
Juhu,
Beti - miałam Bola w chuście na brzuchu i torbę przerzuconą na nim i pasek od torby zsunął się z jego pupy na szyję i mu się wrzynał w nią płakał bidulek a ja myślałam, że marudzi bo zmęczony... ależ ze mnie matka wyrodna - do tej pory mam wyrzuty sumienia... :|
Z zabawek polecam ŚWIETNA ZABAWA! Wielki GARAŻ-PARKING-Fisher price (2105709825) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Bolo bardzo lubi się tym bawić. Poza tym ganuszek na klocuszek, zabawki które można naciskać i wydają dźwięki, jeździk, auta no i książeczki z serii okruszek poznaje, itp.
Aha no i na później mamy jeszcze klocki LEgo Duplo - ponoć bardzo fajnie uczą i rozwijają.
Marzena - ja nie miałam sterylizatora wcale. Wyparzałam w garze. Nie pamiętam dokładnie ale na pewno nie 6 miesięcy. Teraz wsadzam do zmywary albo myję płynem do naczyń normalnie.
Jak tam po pierwszym dniu?
siw@ - i jak egzamin? nowa fota widzę i drugi podbródek też
nnita - brawoooo za pierwsze ruchy w MT ja dzisiaj w końcu będę mogła ruszyć dalej
Jagódka rośnie to i pochłania coraz więcej ogórki kiszone mniam mniam
nie ma to jak pobudka przysłowiowym kubkiem zimnej wody ;P
vii - super, że z autem tak gładko poszło to może za niską cenę chcieliście, że tak się bili? jak się zakończyła transakcja?a co macie na oku w zastępstwie?
karolq - szybkiego powrotu do zdrowia!
Beti - miałam Bola w chuście na brzuchu i torbę przerzuconą na nim i pasek od torby zsunął się z jego pupy na szyję i mu się wrzynał w nią płakał bidulek a ja myślałam, że marudzi bo zmęczony... ależ ze mnie matka wyrodna - do tej pory mam wyrzuty sumienia... :|
Z zabawek polecam ŚWIETNA ZABAWA! Wielki GARAŻ-PARKING-Fisher price (2105709825) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Bolo bardzo lubi się tym bawić. Poza tym ganuszek na klocuszek, zabawki które można naciskać i wydają dźwięki, jeździk, auta no i książeczki z serii okruszek poznaje, itp.
Aha no i na później mamy jeszcze klocki LEgo Duplo - ponoć bardzo fajnie uczą i rozwijają.
Marzena - ja nie miałam sterylizatora wcale. Wyparzałam w garze. Nie pamiętam dokładnie ale na pewno nie 6 miesięcy. Teraz wsadzam do zmywary albo myję płynem do naczyń normalnie.
Jak tam po pierwszym dniu?
siw@ - i jak egzamin? nowa fota widzę i drugi podbródek też
nnita - brawoooo za pierwsze ruchy w MT ja dzisiaj w końcu będę mogła ruszyć dalej
Jagódka rośnie to i pochłania coraz więcej ogórki kiszone mniam mniam
nie ma to jak pobudka przysłowiowym kubkiem zimnej wody ;P
vii - super, że z autem tak gładko poszło to może za niską cenę chcieliście, że tak się bili? jak się zakończyła transakcja?a co macie na oku w zastępstwie?
karolq - szybkiego powrotu do zdrowia!
siw@
hejo kciuki się przydały bo wylosowałam pytania na które dało się naściemniać i 4 jest farciara Wojcio był ze mną na uczelni i robił furorę dobrze że mamy czerwony fotelik bo chyba by go zauroczyli nam jeszcze tylko rozdział pracy napisać i indeks do oddania
marzenka - a gdybyś sprzedawała sterylizator to ile byś za niego chciała, bo ja się cały czas męcze z laktatorem żeby mały miał moje mleczko. A jeśli w tym jest wygodniej niż w garze to chyba bym się zastanowiła
katoryba - kocham te dwa podbródki
marzenka - a gdybyś sprzedawała sterylizator to ile byś za niego chciała, bo ja się cały czas męcze z laktatorem żeby mały miał moje mleczko. A jeśli w tym jest wygodniej niż w garze to chyba bym się zastanowiła
katoryba - kocham te dwa podbródki
sallis
hey hey dobry wieczór poniedziałkowo
marzenka - trzymam kciuki, żebyś szybko złapała nowy rytm dnia dobrze że możesz do nas pisać z pracy )
siwa - gratuluję zaliczeń w szkole
karolq - współczuję. szybkiego powrotu do zdrowia!
nnita - jak ja Cię rozumiem... człowiek nieprzytomny usypia na siedząco, zwłaszcza jak to jest któraś noc z rzędu tak :/ u nas też ostatnie dwie do bani znowu. a przez jakiś czas było fajnie. ehh.
vii - ttrzymamkciuki za happy end
a ja się dziś nastroiłam walentynkowo oto mój prezent dla męża
tort czekoladowy )
a Wy co szykujecie na jutro?
marzenka - trzymam kciuki, żebyś szybko złapała nowy rytm dnia dobrze że możesz do nas pisać z pracy )
siwa - gratuluję zaliczeń w szkole
karolq - współczuję. szybkiego powrotu do zdrowia!
nnita - jak ja Cię rozumiem... człowiek nieprzytomny usypia na siedząco, zwłaszcza jak to jest któraś noc z rzędu tak :/ u nas też ostatnie dwie do bani znowu. a przez jakiś czas było fajnie. ehh.
vii - ttrzymamkciuki za happy end
a ja się dziś nastroiłam walentynkowo oto mój prezent dla męża
tort czekoladowy )
a Wy co szykujecie na jutro?
WOW sallis - jaki piękny tort!!!!!!!!!!!!!!!!mniam mniammężul będzie mega zadowolony ja jeszcze nie wiem co na jutro nasykuję - poważnie!jakoś to święto mi zawsze umyka - bo my się kochamy codziennie hihihihi nie no coś symbolicznego zawsze jest....
marzenka - no właśnie - fajnie, że możesz z pracy pisnąć...u nas tego typu strony zablokowane;/ jak i poczta prywatna;/
siwa - GRATULACJE!!!
karolqa - zdrówka!!! i mniej bólu...
Katoryba - potwierdzam - klocki to w późniejszym wieku najfajniejsza zabawa"wszystko" z klocków można zbudowaćnawet kierownicę i strażaka Sama
marzenka - no właśnie - fajnie, że możesz z pracy pisnąć...u nas tego typu strony zablokowane;/ jak i poczta prywatna;/
siwa - GRATULACJE!!!
karolqa - zdrówka!!! i mniej bólu...
Katoryba - potwierdzam - klocki to w późniejszym wieku najfajniejsza zabawa"wszystko" z klocków można zbudowaćnawet kierownicę i strażaka Sama
Beti1986
katoryba faktycznie wyrodna matka z ciebie dzieki za pomysly zabawek, na pewno skorzystamy!
vii no u nas akurat zabawek za wiele nie ma i dlatego chce zeby cos dostal na roczek co jest sprawdzone
martini a jak tam twoje samopoczucie?
sallis pieeekny tort! ja jakos nie mam nastroju na walentynki, nie wiem czemu
siwa brawooo!!! Wojtuncio piekny chlopaczek to i furorw robil
vii no u nas akurat zabawek za wiele nie ma i dlatego chce zeby cos dostal na roczek co jest sprawdzone
martini a jak tam twoje samopoczucie?
sallis pieeekny tort! ja jakos nie mam nastroju na walentynki, nie wiem czemu
siwa brawooo!!! Wojtuncio piekny chlopaczek to i furorw robil
katoryba
marttini - strażaka Sama też? łał, chyba będziemy na korki przychodzić do Was
Przyznaj się kochana czy Ty leżysz ile wlezie?
siw@ - nic nie umiem tak? ściemniara zadymiara ;P
sallis - my nie obchodzimy waletynek - wolimy obchodzić je kilka razy do roku ;P
Przyznaj się kochana czy Ty leżysz ile wlezie?
siw@ - nic nie umiem tak? ściemniara zadymiara ;P
sallis - my nie obchodzimy waletynek - wolimy obchodzić je kilka razy do roku ;P
reklama
emri
Hej! Dziewuszki ja ostatnio nie mam weny do pisania Kryzys:/
Beti u nas sprawdza się sorter, muzyczna kierownica, klocki fisher price (te co "główki się chowają), pojazd do odpychania nóżkami, Filcio ma akurat ciuchcię, książeczki z obrazkami, laptopa swojego nawet lubi, chociaż woli naszego bardzo lubi też wkłądać mniejsze przedmoity do pudełeczek i zamykac, nie ma takiej zabawki, ale wiem, że są takie. I ostatnio chciałam mu kupić takie drewniane klocki, żeby ukłądać wieżę, bo uwielbia ją burzyć
Salis mniam! Ja kupię los lotto walentynkowy Wiesz, jakby co to obopólna korzyść Ale byliśmy już na walentynkowej randce, z resztą chwaliłam się
Beti u nas sprawdza się sorter, muzyczna kierownica, klocki fisher price (te co "główki się chowają), pojazd do odpychania nóżkami, Filcio ma akurat ciuchcię, książeczki z obrazkami, laptopa swojego nawet lubi, chociaż woli naszego bardzo lubi też wkłądać mniejsze przedmoity do pudełeczek i zamykac, nie ma takiej zabawki, ale wiem, że są takie. I ostatnio chciałam mu kupić takie drewniane klocki, żeby ukłądać wieżę, bo uwielbia ją burzyć
Salis mniam! Ja kupię los lotto walentynkowy Wiesz, jakby co to obopólna korzyść Ale byliśmy już na walentynkowej randce, z resztą chwaliłam się
Podziel się: