reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

oleczka - tak myślę, że ok. 45min. - i to było wszystko w temacie spania na dzisiejszy dzień. Ale fajnie było go tak ponosić bo już dawno go nie wiązałam (mimo tego, że na kieszonkę już dawno za duży a wiązanie niedociągnięte). Tak jak Ty nie mogę się doczekać MT :)

reklama
katoryba - no nie zartuj, nie musicie oddawac, M sobie to dopisze jako dobry uczynek ;)

heh u nas z owocow to praktycznie tylko banany sa fajne ;) reszta mloda gardzi, zje z 2 gryzy i koniec, woli rybke albo warzywko ;)

dzis ostatni dzien wolnosci...jutro napisz do was z pracy ;)

marzena to wielki dzien jutro przed toba!!! powodzenia:)

katoryba dzieki za obszerna relacje co do owocow;) Dawidek ostatnio poprostu jakos tak kreci nosem na kwasne wiec duzo odpada owocow. a co sie Bolciowi stalo?

sallis ja juz tez chce wiosne bo nie ma co jesc!!! ide po owoce i tam w kolko to samo:/

nnita dzieki:)

Dzień dobry:)

Marzena nie przydaje się. Butelki powinno się sterylizować niby do momenty aż dziecko nie zacznie się przemieszczać. Ja butelki myje ręcznie albo wrzucam do zmywarki No czasem jak myję wyłącznie ręcznie to dla przypomnienia sterylizyje ale to może raz na miesiąc. Pewnie nawet nie:)
Uszczęśliwili Cie ustrojstwem:D

завтра экзамен:no:

Hej wszystkim!
Jutro egzamin a ja nic nie umiem i zamiast się uczyć weszłam na bb. Gdzie się podziała moja samodyscyplina?? W razie co trzymajcie kciuki żebym jakimś cudem zdała:)

siwa wierze w cuda -uda sie kobitko!

raz jeszcze dziekujemy za zyczenia!

my z owoców pomarancze i banany a najlepsze jest mięcho i biszkopty mamusiowe :-D

marzena powodzenia w pracy!a jak sie juz czujecie?

my korzystamy z zimy sanki bałwanki srutu tutu :-D

ale puchy tu :p

siw@ powodzenia jutro!!
marzenka faktycznie cię uszczęśliwili :D powodzenia Tobie też! trzymaj się dzielnie =)
katoryba uprzejmie donoszę że nareszcie coś ruszyło z moim MT - pasy uszyte!! jutro sobie jeszcze przez środek przeszyję, na bokach zakończę i trzeba będzie się za panel brać :D a ja u Ciebie? =)
oleczka majciochy basenowe też sprawdzone, super sprawa ;) ino mojemu dziecku coś basen przestał podchodzić :(

nasza Mała robi się małym głodomorkiem. W ciągu dnia daję jej w niekapku do picia wodę i kaszkę i jej to smakuje (jak dla mnie kaszka za słodka :/ mam nadzieję że spowodowane jest to podobieństwem do słodkawego kobiecego mleka a nie chwytem marketingowym). Poza tym bułka pszenna i ogórek kiszony rządzą - o każdej porze ;)
dziś była tak piękny dzień że zaliczyliśmy spacer na palmiarni :)

dobrej nocy wszystkim dzieciaczkom i ich rodzinom =)

marzena zdecydowanie za pozno na taki prezent;) wedle zalecen (tak czytalam) powinno sie sterylizowac przynajmniej do 6 miesiaca. tak tez robilam, a teraz to przemywam i do zmywarki jak madzioszka daje:)

siwa biedna ty:) ja powinnam prace pisac a siedze na necie oczywiscie. jeju co za brak dyscypliny:) chyba musimy sobie rozgi sprawci, co?! w kazdym razie trzymam kciuki!!!!!

laseczki mam pytanko:) moj malusze widze, ze powurastal ze swoich zabawek i musze mu cos zakupic lub 'zamowic' u gosci urodzinowych. wiec co sie u wac sprawdza lub sprawdzalo dla dzieci roczkowych? na pewno widze potzrebe kupic cos do wkladania (wiem, ze moze byc np. garnek i klocki:) ale nie zaszkodzi jakas jedna "profesjonalna" zabawka w tym stylu), tylko co? czekam na wasze typy

sallis mialm pisac, ze sie usmialam jak napisalas, ze Domi nie ma jeszcze swojej listy przebojow:) u nas tez nie ma, Dawidos jakos specjalnie sie nie inetersuje tym co mu puszczam, bajek poki co tez nie chce ogladac:) caly czas tylko chodzic, biegac z mama i ryk jak go posadze, skaranie boskie!

reklama
witam sie z pracy :) eh czuje sie jak znowu w ciazy kiedy pilam poranna kawe i was czytalam hihi :) ale stresa mam jakbym poszla pierwszy dzien do szkoly, no i oczywiscie sie poryczalam wychodzac z domu :(

madzioszka, beti - no tez tak czytalam ze niby do 6 miesiaca sterylizowac. a biorac pod uwage ze my to z butelki tylko czasem troche wody wypijemy bo jeszcze do wakacji chcialabym karmic piersia to w sumie glupio nastawiac to ustrojstwo dla 1 butelki ;) wiec cos czuje ze trafi na allegro

beti, siw@ - dacie rady baby, co to taka praca mgr czy egz w porownaniu do opieki nad dzieckiem i porodu ;) phi ;)

nnita - no to wszyskite czekamy na zdjecia twojego mt :)

milego dnia babeczki...jak ktos po zaciszu spaceruje to mozecie majci z babcia wypatrywac bo dzis u nas...niestety zarazilismy dziadka jelitowka i bidny lezy chory w domu

Do góry